Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Elisan matkapuhelinverkon uudistaminen alkaa Jyväskylässä -turvapuhelimissa voi olla katkoksia

Elisan matkapuhelinverkon uudistaminen alkaa Jyväskylässä -turvapuhelimissa voi olla katkoksia

Elisa Oyj parantaa Jyväskylän seudun matkapuhelinverkkoa ja tekee alueella muutostöitä. Muutostyöt liittyvät Elisan rakentamaan 5G-matkapuhelinverkkoon.

Muutostyö on osa Elisan matkapuhelinverkon uudistusta, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaille nykyistäkin kattavampi mobiilikuuluvuus. Muutostöitä tullaan kesän aikana tekemään koko Jyväskylän alueella asuinalueittain.
Muutostyöt on arvioitu alkavan 25. kesäkuuta Jyväskylän keskustan sekä Lutakon alueelta.

Töiden aikana voi esiintyä 2-5 tunnin häiriötä, joilla saattaa olla vaikutuksia matkapuhelinverkon toimivuuteen. Työt tapahtuvat vaiheittain ja vaikutukset kohdistuvat yhdelle alueelle kerrallaan.
Muutostyöt tehdään pääosin normaalina työaikana. Työn jälkeen palvelut toimivat normaalisti.

Hätätilanteessa aina yhteys 112

Jyväskylän kaupunki haluaa muistuttaa, että kaikissa matkapuhelinyhteyksissä voi Elisan muutostöiden aikana esiintyä ongelmia ja se voi vaikuttaa palvelujen saatavuuteen. Matkapuhelinten yhteysongelmissa pyydetään ottamaan yhteyttä Elisan asiakaspalveluun, puh. 010 80 4400. Puhelinnumerossa vastataan ympäri vuorokauden.
Mikäli turvapuhelinpalveluissa esiintyy ongelmia, pyydetään ottamaan yhteyttä Jyväskylän kaupungin turvapuhelinpalveluun. Jos turvapuhelin ei toimi, hätätilanteessa yhteys hätäkeskukseen.

Lisätietoa: kotihoidon turvapuhelinpalvelu, puh. 014 266 7445

Lisätietoja muutostöistä löytyy osoitteesta www.elisa.fi/jyvaskyla

18.6.2018Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje