Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Kilpisenkatu suljetaan Kirkkopuiston kohdalta vuodeksi rakennustöiden vuoksi

Kilpisenkatu suljetaan Kirkkopuiston kohdalta vuodeksi rakennustöiden vuoksi

Kilpisenkatu suljetaan liikenteeltä maanantaina 30.7. Vapaudenkadun ja Kauppakadun väliseltä osuudelta Valtiontalon ja Reimarin rakennustöiden vuoksi.

Kulku kyseisen katuosuuden kiinteistöihin tapahtuu jatkossa Kauppakadun suunnasta. Muilta osin yleistä liikennettä ei sallita. Kilpisenkadulla oleva taksitolppa siirretään järjestelyiden takia Kauppakadulle Kirkkopuiston kohdalle. Pyöräilijät ja jalankulkijat voivat kiertää sulkualueen Kirkkopuistossa kulkevien puistokäytävien kautta.

Rakennustöiden vuoksi myös Vapaudenkadun kevyen liikenteen väylä suljetaan Reimarin kiinteistön kohdalta. Paikallisliikenneterminaalin linja-autopysäkit 6 ja 7 on jo aiemmin siirretty tilapäisille paikoille. Pysäkki numero 6 siirrettiin muutamalla metrillä Asemakadun suuntaan. Pysäkki numero 7 löytyy jatkossa paikallisliikenneterminaalin alusta Kauppakeskus Forumin pääovien edustalta.

Tilapäisjärjestelyt ovat voimassa noin vuoden ajan ja niiden mahdollisista muutoksista tiedotetaan tarpeen mukaan. Pahoittelemme aiheuttamaamme häiriötä


Lisätietoja:
- liikenteenohjausinsinööri Janne Hölttä, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 5122, janne.holtta[at]jkl.fi
- työmaapäällikkö Jari Hellman, VRP Keski-Suomi Oy, p. 040 3100 312

27.7.2018Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje