Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Auvilan alikulkukäytävän korjaustyöt käynnistyvät 8.8. Jyväskylän Kortepohjassa

Auvilan alikulkukäytävän korjaustyöt käynnistyvät 8.8. Jyväskylän Kortepohjassa

Laajavuorentien varrella Kortepohjassa alkaa keskiviikkona 8.8. Auvilan alikulkukäytävän saneeraus. Korjaustyöt kestävät arviolta marraskuun 2018 loppuun.

Auvilan alikulkukäytävän betoniset pintarakenteet, porrasrakenteet, kannen vesieristys ja kaiteet uusitaan. Portaiden betoninen katos puretaan ja se korvataan teräsrunkoisella, lasiseinäisellä katoksella. Alikulun valaisimet on vastikään uusittu, joten ne asennetaan korjaustöiden jälkeen takaisin paikalleen. Portaiden valaistukset uusitaan.

Työn ajan Laajavuorentiellä on käytössä yksi ajokaista kerrallaan ja työmaan kohdalla on liikennevalo-ohjaus. Sillan alitse kulkeva, Mäkituvanpolun ja Kortepohjan välinen kevyen liikenteen väylä on töiden ajan suljettuna. Laajavuorentien ylittäminen onnistuu läheisiä suojateitä pitkin. Alikulkukäytävän käytön estymisestä on lähetetty kouluille tiedotteet ja pyydetty ohjeistamaan oppilaille ja perheille turvalliset kadunylityspaikat. Jyväskylän kaupunki pahoittelee kevyen liikenteen väylän sekä Laajavuorentien käyttäjille työmaasta aiheutuvaa haittaa.

Kohteen rakennuttamisesta vastaa Jyväskylän kaupungin kaupunkirakenteen toimiala ja urakoitsijana toimi Savon Kuljetus Oy.

Lisätiedot: rakennuttajainsinööri Ilpo Irva, p. 014 266 5114, ilpo.irva[at]jkl.fi

6.8.2018Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje