Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Jyväskylän kulttuuritoimijoiden ja keskustan yrittäjien Speed dating -tilaisuus Lutakossa 5.9.

Jyväskylän kulttuuritoimijoiden ja keskustan yrittäjien Speed dating -tilaisuus Lutakossa 5.9.

Jyväskylän kulttuuritoimijoiden ja keskustan yrittäjien Speed dating -tilaisuus järjestetään 5.9. klo 17.45–20.30 Tanssisali Lutakossa (Lutakonaukio 3). Tapahtuma on jatkoa Jyväskylän kaupungin keväällä järjestämään työpajaan The Local Culture & Hostel Cafessa, jossa pohdittiin Jyväskylän keskustan elävöittämistä taiteen, kulttuurin ja yrittäjyyden yhdistämisen keinoin. Tapahtuma tuotti noin 40 ideaa ja useita konkreettisia toimenpide-ehdotelmia. Tilaisuus oli osallistujien mukaan tarpeellinen ja kohtaamisille toivottiin jatkoa.

Speed dating jatkaa siitä mihin kevään ideoinnissa jäätiin. Tanssisali Lutakossa kehitetään eteenpäin jo keväällä syntyneitä ideoita ja tilaisuudessa on tietenkin mahdollisuus vielä synnyttää kokonaan uusia projekteja speed dating –hengessä. Jokainen saa tavata 3-4 potentiaalista yhteistyökumppania ja toiveena on, että tämän jälkeen toimijoilla on intoa ja rohkeutta lähteä toteuttamaan ideoitaan keskustan elävöittämiseksi. Jyväskylän kaupunki tarjoaa järjestäjille konsultointia sekä tiedotus- ja markkinointiapua. Pidemmän aikavälin tavoitteena on, että ideat myös tukevat taiteen tekijöiden ja yrittäjien ammatillisia ja liiketoiminnallisia intressejä.

Jyväskylän kaupunki toimii tilaisuuden alustana ja järjestäjänä. Tilaisuuden fasilitaattorina on organisaatiokonsultti ja performanssitaiteilija Vesa Purokuru Humap Oy:sta. Speed dating on tarkoitettu ennen kaikkea jyväskyläläisille taiteen ja kulttuurin tekijöille sekä keskustan yrittäjille. Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu.

Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan 29.8. mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/speed dating

Aikataulu:
17.45 Kahvitarjoilu
18.00 Tervetulosanat, työpajan tavoite ja tarkoitus sekä lyhyt esittelykierros
18.15 Aikaisempien ideoiden ja työpajojen esittely, Pirkko Flinkman (projektipäällikkö, Jyväskylän keskusta 3.0 -hanke) ja Marita Kajander (kulttuuri- ja kehittämispäällikkö, Jyväskylän kulttuuripalvelut)
18.30 Speed dating – jokaiselle järjestetään 3-4 tapaamista
19.30 Ideoiden jakaminen
20.15 Loppukeskustelu
20.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus liittyy Jyväskylän keskustan kehittämishankkeeseen ja on osa kaupungin kulttuurisuunnitelman toteuttamista. Keskustan kehittämisen tavoitteena on Keskustavisio 2030 mukaisesti sen vetovoiman kasvattaminen erikoiskaupan, tapahtumien ja asumisen ykköspaikkana sekä vahvistaa aluetta kulttuurin kehitysalustana.

Lisätietoja:
-projektipäällikkö Pirkko Flinkman, Jyväskylän keskusta 3.0 -hanke, p.014 266 1862, pirkko.flinkman(at)jkl.fi
-kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Marita Kajander, Jyväskylän kulttuuripalvelut, p. 014 266 4040, marita.kajander(at)jkl.fi

8.8.2018Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje