Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Jalankulkijat ja pyöräilijät saavat 6.9. uuden kulkureitin Ruusupuiston työmaan kohdalle

Jalankulkijat ja pyöräilijät saavat 6.9. uuden kulkureitin Ruusupuiston työmaan kohdalle

Torstaista 6.9. alkaen jalankulkijat ja pyöräilijät voivat käyttää Seminaarinmäellä uutta kevyen liikenteen yhteyttä Olutryvinkujan ja Hämeenkadun välillä. Hämeenkadulla otetaan käyttöön kadun länsipuolella kulkeva väylä, joka yhdistää Hannikaisenkadun ja Vapaudenkadun liittymiä. Väylät ovat toistaiseksi murskepintaisia.

Ruusupuiston alikulkusillan rakentamisen vuoksi työmaan kiertävä reitti yliopistolle, Alvar Aalto -museolle ja Keskussairaalantielle kulkee joko Seminaarinkadun tai Mattilanniemen kautta. Nyt käyttöön otettava kevyen liikenteen yhteys mahdollistaa Olutryvinkujan kohdalla olevan alikulun käyttämisen sekä Vaasankadun että Hämeenkadun suunnasta tultaessa.

Ruusupuiston alueen liikennejärjestelyt valmistuvat kokonaisuudessaan syyskuussa 2019. Kohteen rakennuttamisesta vastaa Jyväskylän kaupunki pääurakoitsijanaan Oteran Oy.

Kevyen liikenteen liikennejärjestelyt kartalla

(uusi yhteys merkitty kartaan vihreällä värillä)

Lisätiedot:

5.9.2018Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje