Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Lasten varhaiskasvatuksen tarve syyslomaviikolla ilmoitettava 21.9. mennessä

Lasten varhaiskasvatuksen tarve syyslomaviikolla ilmoitettava 21.9.2018 mennessä

Jyväskylän varhaiskasvatuspalvelun syysloma on ajalla 15.–19.10. Tuolloin varhaiskasvatuspalvelua järjestetään vain tarpeen mukaisesti. Perheiden tulee ilmoittaa 21.9. mennessä, tarvitseeko lapsi varhaiskasvatusta syysloman aikana. Perheet ovat saaneet koteihin kyselyn ja tarkemmat ohjeet varhaiskasvatuksen tarpeesta ilmoittamiseen.

Syysloman aikana avoinna ovat Huhtasuon, Väinölän, Keltinmäen, Keljonkankaan, Haukkamäen, Liinalammin, Tapiolan, Cygnaeuksen ja Kotimäen päiväkodit. Iltahoito on keskitetty Tapiolan, Liinalammin, Haukkamäen ja Väinölän päiväkotiin. Korpilahdella syysloman aikana avoinna on 1.10. aukeava uusi Korpilahden päiväkoti, jonne keskitetään myös alueen iltahoito. Yö- ja viikonloppuhoito on Tapiolan päiväkodissa. Perhepuistoista avoinna syyslomaviikolla on Mäki-Matin perhepuisto. Perheet saavat tiedon syysloman ajan varhaiskasvatuspaikasta lapsen omasta päiväkodista.

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin myönnetään hyvitystä loma-ajalta, kun poissaolosta on ilmoitettu määräaikaan mennessä. Maksuhyvityksen saa ennalta ilmoitetuista kokonaisista poissaolopäivistä, jotka vähentävät kuukausittaista tuntimäärää. Maksuhyvitykseen oikeuttavia päiviä ovat vain arkipäivät.

Lisätietoja:
palvelujohtaja Päivi Koivisto, varhaiskasvatus, p. 014 266 3198
asiakasmaksusihteerit, p. 014 266 3095, 014 266 3096, 014 266 1698
päiväkodinjohtajat

11.9.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje