Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Ismo Alangon Yksin-konsertti Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä sunnuntaina 15.10.

Ismo Alangon Yksin-konsertti Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä sunnuntaina 15.10.

Ismo Alangon Yksin-konserttikiertue poikkeaa tulevana sunnuntaina 15.10. Jyväskylän kaupunginteatterissa. Konsertti alkaa suurella näyttämöllä klo 18.00.

Nimensä mukaisesti Ismo Alanko esiintyy konsertissa soolona. – Lavalla yksin oleminen edustaa täydellistä vapautta ja täydellistä vastuuta. Yleisö pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä kusessa olevaa artistia, joka kompuroi ylös lietteen seasta, ja heittäytyy seuraavassa hetkessä hurmoksen vietäväksi hymy huulillaan, Alanko toteaa. Soolokeikat ovat Alangolle nykyaikaista runonlaulantaa: laulut soivat sellaisina kuin ne ovat syntyneet, ja riisutuissa versioissa tekstit nousevat väkevästi esiin. Kun lavalla ovat vain laulaja ja hänen laulunsa, olemme olennaisen äärellä. Konserteissa olennaista valottaa myös visuaalinen ulottuvuus. Johanna Sipilän elävistä maalauksista koostuvat projisoinnit luovat maisemaa laulujen tarinoille.

Keväällä 2017 alkaneen kiertueen erityisyys ovat olleet normaalista poikkeavat keikkapaikat, kuten nyt vuorossa oleva Jyväskylän kaupunginteatteri. – Päätin ottaa kitaran kainaloon ja lähteä esiintymään paikkoihin, joissa en ole koskaan tai pitkään aikaan käynyt. Halusin esittää laulujani tällä kertaa yksin ja riisuttuina. Eli sellaisina kuin ne ovat syntyneetkin, Ismo kertoo. Myös konserttien sisältöä leimaa yllätyksellisyys. Alanko esittää Yksin-konserteissaan biisejä, joita mieleen tulee ja jotka tuntuivat sopivan juuri sillä hetkellä omaan ja yleisön tunnelmaan.

Yksin-konsertti sunnuntaina 15.10. klo 18.00 on loppuunvarattu. Mahdollisia viime hetkellä vapautuvia peruutuspaikkoja voi kysyä loppuviikolla Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä, p. 014 266 0110 tai osoitteesta www.lippu.fi.

Lisätietoja:
teatterinjohtaja Hilkka Hyttinen, p. 050 311 8705
markkinointipäällikkö Jouni Huhtaniemi, p. 014 266 4183, 040 556 9810

10.10.2017Marjo Vihavainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje