Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Baikal Brothers Ky esittelee uusia teatterikykyjä - vierailuesitys Jyväskylän kaupunginteatterilla pe 20.10.

Baikal Brothers Ky esittelee uusia teatterikykyjä - vierailuesitys Jyväskylän kaupunginteatterilla pe 20.10.

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ja Aurinkoteatterin yhteistyönä toteuttama Baikal Brothers Ky -esitys vierailee Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä perjantaina 20.10. klo 19.00. Leea Klemolan ohjaaman ja Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun näyttelijäntaiteen opiskelijoiden esittämän Baikal Brothers Ky:n kivijalka syntyi prosessissa kahden viikon ’näytelmänlöytöretkellä’ Siperiaan. Esitys kantaesitettiin syyskuussa Helsingissä, jonka jälkeen se on kiertänyt Kokkolassa, Kotkassa ja Tampereella. Kiertue päättyy Jyväskylään.

Osana Lavat auki! -hanketta syntynyt Baikal Brothers on Taideyliopiston musiikkiteatterilinjan bändin musiikkivideon kuvausmatkasta Trans-Siperian junalla Baikalille Olkhon-saarelle. Baikal Brothers Ky on myös venäjän matkailuun erikoistunut matkatoimisto, jonka avulla identtiset kaksoset Jukka ja Risto Tarvainen pyrkivät pelastamaan koulunpolttamisesta vahingonkorvauksiin tuomitun pikkuveljensä tulevaisuuden. Baikal Brothers Ky on näytelmä Virve-Riikka Linkolasta, Jukan ja Riston yhteisestä rakkaudesta, naisesta joka haluaa kulkea omia polkujaan, sekä Miiasta, pinnallisesta tytöstä, jonka sisällä velloo loputtoman syvä surun meri. Se on näytelmä niistä haavoista, joita toiset ihmiset ovat meihin jättäneet, ja joista me toisten ihmisten avulla yritämme parantua, sekä matkasta kohti uutta tuntematonta maisemaa.

HUOM! Ennen esitystä klo 18 alkaen ohjaaja Leea Klemolan pitämä teosesittely yleisölämpiössä. Myös esityksen jälkeen n. klo 22.10 yleisö voi jäädä keskustelemaan esityksen herättämistä ajatuksista.

Liput 20 € / 20 € / 14 € Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä, p. 014 266 0110 tai osoitteesta www.lippu.fi.

Lisätiedot

tuottaja Johanna Autio, p. 0400 792 009, johanna.autio@uniarts.fi
(myös Leea Klemolan ja muun työryhmän haastattelupyynnöt)

teatterinjohtaja Hilkka Hyttinen, p. 050 311 8705
markkinointipäällikkö Jouni Huhtaniemi, p. 014 266 4183, 040 556 9810

12.10.2017Marjo Vihavainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2019 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje