Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Ammattina näytelmäkirjailija -tilaisuus kaupunginteatterin lämpiössä torstaina 16.11. klo 17

Ammattina näytelmäkirjailija -tilaisuus Jyväskylän kaupunginteatterin lämpiössä torstaina 16.11. klo 17

Jyväskylän kaupunginteatteri ja Uuden näytelmän ohjelma (UNO) järjestävät yhteistyössä Ammattina näytelmäkirjailija -tilaisuuden teatterin lämpiössä torstaina 16.11. klo 17. Tule kuuntelemaan, mitä tarkoittaa työ näytelmäkirjallisuuden ammattilaisena. Minkälaiset ovat erilaiset työtavat ja prosessit, joissa näytelmä syntyy? Keskustelussa sivutaan myös kirjailijoiden ajankohtaisia näytelmiä. Tilaisuudessa työtään avaavat näytelmäkirjailijat Marie Kajava ja Elina Snicker. Haastattelijana Jyväskylän kaupunginteatterin dramaturgi Annukka Kiuru. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tilaisuus on osa Uuden näytelmän kuukausi -kampanjaa, jonka UNO toteuttaa yhdessä teatterin ammattilaistan kanssa. Koko marraskuun kestävän kampanjan tarkoituksena on herättää teattereiden yleisöjä ympäri Suomen pohtimaan, mistä suomalaisessa näytelmässä on kyse. Ketkä sitä tekevät? Miltä se tuntuu, näyttää ja kuulostaa? Jyväskylän kaupunginteatteri osallistuu Uuden näytelmän kuukauteen myös tuomalla ensi-iltaan uuden kotimaisen kantaesityksen Onnensirpaleita Tommi Kainulaisen kirjoittamana ja ohjaamana.

Kampanja on suunniteltu yhteistyössä Teatterin tiedotuskeskuksen, Suomen näytelmäkirjailijat ja käsikirjoittajat ry:n ja Suomen teatterit ry:n kanssa ja se toteutetaan yhdessä 24 suomalaisten am-mattiteatterin kanssa.

lisätietoja
Jyväskylän kaupunginteatteri
dramaturgi Annukka Kiuru, p. 050 341 0457
teatterinjohtaja Hilkka Hyttinen, p. 050 311 8705

lisätietoja UNO:sta
Saara Rautavuoma, johtaja, UNO, p. 050 302 0706, saara@teatterikaksipistenolla.fi
www.uno-npf.fi/kampanja
www.facebook.com/uudennaytelmankuukausi
www.facebook.com/uudennaytelmanohjelma

14.11.2017Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje