Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Teatteritiistaissa näyttelijä Jouni Innilä ja hänen töistään kertovan näyttelyn avajaiset

Teatteritiistaissa näyttelijä Jouni Innilä ja hänen töistään kertovan näyttelyn avajaiset

Kaupunginteatterin seuraava Teatteritiistai järjestetään 13.3. klo 18 alkaen teatterin yleisölämpiössä. Tuolloin kevään jälkeen Jyväskylän kaupunginteatterin näyttämöille jäähyväiset jättävä näyttelijä Jouni Innilä tarkastelee vuodesta 1975 alkanutta teatteriuraansa keskittyen erityisesti Jyväskylän kauteensa. Samassa yhteydessä juhlitaan Innilän roolikuvista muodostuvan valokuva- ja julistenäyttelyn avajaisia.

Jouni Innilä tunnetaan laulu- ja tanssitaitoisena näyttelijänä, mistä syystä hän on useimmiten kuulunut musikaalien miehityksiin. Niiden lisäksi pitkä ura Jyväskylässä sisältää draamarooleja, joista yksi koskettavimmista oli Niin kuin taivaassa -näytelmässä kapellimestari Daniel Daréuksen rooli.

Jouni Innilä nähdään vielä kevätkaudella esityksissä Kun isoisä Suomeen hiihti, Kolme sisarta ja Onnensirpaleita. Lisäksi suurella näyttämöllä juhlistetaan hänen mittavaa uraansa 12.5. ainutlaatuisella konsertilla Ilta Innilän kanssa. Konsertissa muistetaan rakastetun näyttelijäkonkarin pitkää ja monipolvista teatteri- ja musiikkiuraa ja kuullaan itseoikeutetusti tunnelmapaloja Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen -musikaalista ja muista Innilän 30 vuoden aikana Jyväskylän kaupunginteatterin näyttämöillä tulkitsemista musikaalihelmistä.

Teatteritiistai on kaikille avoin tilaisuus ja sinne on vapaa pääsy. Tapahtuman yhteydessä Teatteriravintola on avoinna, joten samalla on hyvä mahdollisuus nautiskella iltakahvit.

Lisätietoja
teatterikuraattori Antti Niskanen, (014) 266 1925, 050 413 8027

8.3.2018Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje