Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Jyväskylän kaupungin palveluopas 2018 on julkaistu verkossa

Jyväskylän kaupungin palveluopas 2018 on julkaistu verkossa

Jyväskylässä tarjolla olevia palveluja ja toimintoja esittelevä palveluopas on päivitetty ja se on nyt sähköisesti luettavissa kaupungin www-sivuilla.
Palveluoppaassa esitellään kattavasti Jyväskylässä tarjolla olevia kaupungin, yksityisen sektorin sekä eri yhdistysten palveluja ja toimintoja. Oppaasta löytyy runsaasti eri palvelujen yhteystietoja.

Tänä vuonna palveluopas on selkokielinen. Selkokieli on yleiskieltä helpompaa suomea.
Selkokielinen palveluopas tuo helpotusta kaikille kuntalaisille. On miellyttävää saada tietoa palveluista selkeällä kielellä helposti luettavasta oppaasta.
Selkokielisestä palveluoppaasta hyötyvät erityisesti ikäihmiset, maahanmuuttajat sekä he, joilla on vaikeuksia luetun tekstin ymmärtämisessä.

Aiempina vuosina erityisesti ikääntyneiden palveluihin keskittyneen oppaan sisältöä on laajennettu vastaamaan kuntalaisten tiedon tarpeeseen ikään katsomatta. Palveluoppaaseen on koottu tietoa sosiaali- ja terveyspalvelujen lisäksi muun muassa kulttuuri- ja liikuntapalveluista, kaupunkirakennepalveluista sekä lasten, nuorten ja perheiden palveluista.

Painettu palveluopas tulee jakoon huhtikuussa

Painettu palveluopas saadaan jakeluun huhtikuun aikana. Oppaiden jakelupisteet sijaitsevat viime vuosien tapaan ikääntyneiden päiväkeskuksissa, OIVA -keskuksessa, Jyväskylä Infossa, Hyvinvointikioskissa, kirjastoissa sekä terveysasemilla.

Oppaan sähköinen versio löytyy osoitteesta:
www.jyvaskyla.fi/ikaantyneet/neuvonta/palveluopas

Lisätietoa: Koordinaattori Sanna Siniluhta p. 014 266 3858

20.3.2018Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje