Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Mikko Roihan ohjaama Yksin Berliinissä vierailee lauantaina pienellä näyttämöllä

Mikko Roihan ohjaama Yksin Berliinissä vierailee lauantaina Jyväskylän kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä

Mikko Roihan ohjaus Yksin Berliinissä - Annan ja Oton tarina on mahdollisuus nähdä lauantaina 7.4. klo 13 ja 19 Jyväskylän kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä. Hans Falladan menestysromaaniin perustuvan näytelmän pääosissa nähdään palkitut näyttelijät Tiina Weckström ja Jukka Pitkänen.

Yksin Berliinissä on sota-ajan Berliiniin sijoittuva jännitysnäytelmä, joka kertoo natsihallintoa vastaan nousevasta vanhenevasta pariskunnasta Anna ja Otto Quangelinista. – Huomaan liikuttuvani heidän kertomuksensa äärellä. Sen sijaan että olisi kysymys vain Gestaposta ja vastarintaliikkeestä, esiin on noussut kahden ihmisen välinen yhteenkuuluminen, rakkaus, Roiha pohtii. – Weckström on näyttelijänä ainutkertainen, yhdistelmä valtavaa räjähdysvoimaa ja eurooppalaista ajattelua. Otto Quangelin hahmoon Jukka Pitkänen puolestaan vastasi valtavalla paneutumisella, Roiha hehkuttaa.

Esityksen tuottivat yhteistyössä helsinkiläinen Teatteri Avoimet Ovet, kuopiolainen Tanssiteatteri Minimi ja Riihimäen Teatteri. Ensi-ilta oli helmikuussa 2017.

Liput Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälä p. 014 266 0110 tai Lippupisteen sivuilta tai toimipaikoista kautta maan.

lisätietoja:
ohjaaja Mikko Roiha, roiha@me.com
teatterinjohtaja Hilkka Hyttinen, p. 050 311 8705
tiedottaja Sirkka Helke, p 014 266 4174, 050 340 7293

http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/vierailut/yksinberliinissa
kuvia: http://vapaateatteri.com/?p=393
traileri: https://www.youtube.com/watch?v=Yl1_0fGe5PU

5.4.2018Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje