Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Glamour & Glam FlowerPower hippimeiningissä suurtuotantona Jyväskylän kaupunginteatterissa

Glamour & Glam FlowerPower hippimeiningissä suurtuotantona Jyväskylän kaupunginteatterissa

Keväällä 2017 vietetty supersuosittu Glamour & Glam -ilta saa jatkoa. Sopivasti ennen vappua lauantaina 28.4.2018 sukelletaan illanmittaiselle nostalgiatripille 60- ja 70-luvun maailmaan. Luvassa on hippiaikakauden kuuminta musiikkia, taidokasta tanssia ja myös eläviä kuvia. Illan toteuttavat yhteistyössä Jyväskylän kaupunginteatteri, Jyväskylä Sinfonia, Keski-Suomen elokuvakeskus ja Keski-Suomen Tanssin Keskus.

Lähde mukaan FlowerPower-tunnelmaan

Ilta alkaa Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Sukellamme illan tunnelmaan Keski-Suomen elokuvakeskuksen esittämän Woodstock elokuvakatkelman siivittämänä. Tämän jälkeen Jyväskylä Sinfonia kapellimestarinaan Lasse Hirvi kuljettaa meidät rauhan ja rakkaudentäyteiseen 60- ja 70-lukujen hittikimaraan. Jyväskylän kaupunginteatterin näyttelijät Piia Mannisenmäki, Tytti Vänskä, Henri Halkola, Saara Jokiaho, Joni Leponiemi, Anne-Mari Alaspää ja Aaro Vuotila sekä Tanssin Keskuksen tanssitaiteilija Karoliina Lahdenperä toimivat konserttiosuuden solisteina. Luvassa on nostalgisia kuulokuvia ja sinfoniaorkesterille sovitettuja klassikoita muun muassa All you need is love, Let it be, (The Beatles), Bridge over troubled water (Simon & Garfunkel), Burn (Deep Purple) ja Starman (David Bowie). Jyväskylä Sinfonian säestyksellä kuullaan yhteensä yksitoista nostalgista kappaletta. – Oli minullekin yllätys, miten vaikeaa on löytää sinfoniaorkesterille sovitettua materiaalia tuon aikakauden musiikista, kapellimestari Lasse Hirvi kertoo. Hänen mukaansa lauantaina kuullaan suunnilleen kaikki tarjolla olleet sovitukset, jotka Suomesta löytyivät. Lisäksi kolme sovitusta on ostettu Englannista.

Sinfonia-osuuden jälkeen loppuilta biletetään ja tanssitaan yleisölämpiössä livebändin ja solistien tahdissa. Lisäksi pienellä näyttämöllä pääset joraamaan villissä ja vapaassa discomeiningissä.

Glamour & Glam –illassa julkistetaan myös Jyväskylän kaupunginteatterin Vuoden 2018 teatteriteko -palkinnon saaja.

FlowerPower-tunnelmaan voit halutessasi itsekin sonnustautua pukeutumalla rennosti hippityyliin.

Liput:
38 / 36 / 28 € Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä tai Lippupisteestä http://www.lippu.fi Lippupisteen kautta ostettaviin lippuihin lisätään palvelu- ja toimitusmaksut.

Lisätiedot:
Jyväskylän kaupunginteatteri, teatterinjohtaja Hilkka Hyttinen, p. 050 311 8705
Jyväskylä Sinfonia, intendentti, Nikke Isomöttönen, p. 014 266 4166 / 0400 872 168
Keski-Suomen Tanssin Keskus, toiminnanjohtaja Johanna Muhonen, p. 044 399 2234
Keski-Suomen elokuvakeskus, toiminnanjohtaja Kaisu Tapaninen, p. 044 550 2582

www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/glamourglamflowerpower,
https://youtu.be/ASqA5wLCtKQ (video)
www.jyvaskylasinfonia.fi
www.tanssinkeskus.fi
www.ksek.fi

27.4.2018Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje