Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » 30. Tanssin päivän näytös ma 14.5.2018 klo 19 Jyväskylän kaupunginteatterissa

30. Tanssin päivän näytös ma 14.5.2018 klo 19 Jyväskylän kaupunginteatterissa

Tervetuloa juhlistamaan Jyväskylän Tanssiopiston järjestämää Tanssin päivää Jyväskylän kaupunginteatteriin. Tämä vuosi on 30. kun järjestämme Tanssin päivän näytöksen.

JyväskylänTanssiopiston vierailijoina on kolme menestynyttä jyväskyläläistä tanssiryhmää.

Mami Wata on yksi ensimmäisistä ryhmistä Suomessa, joka esittää länsiafrikkalaiseen tanssi- ja musiikkikulttuuriin pohjautuvia esityksiä omaleimaisella tavalla. Heillä on 20. juhlavuosi.
Mami Wata Ensemblen eri-ikäiset tanssijat luovat sukupolvien ketjun musiikin ja laulun säestyksellä.

Monista tv-esiintymisistä ja kilpaluista tuttu UMC -Urban Movements Company Sanaz Hassanin johdolla vietti viime vuonna 10. vuotisjuhlaansa. He esittävät Suomi 100 valtakunnallisessa pääjuhlassa Oulussa nähdyn kokonaisuuden, Kalen Vala, jonka musiikin on säveltänyt Kalevi Louhivuori. Sanaz toimii parasta aikaa MTV 3:n musiikkiohjelman X-Factorin koreografina ja tanssijana.

Tanssiteatteri Kramppi on yli kahdenkymmenen vuoden ajan esittänyt persoonallisia teoksia, joissa tanssijoina ja tekijöinä on ollut sekä ammattilaisia että harrastajia. 20. juhlavuoden 2016 koreografiana valmistui suurteos La Soiree, josta nähdään kohtaus nimeltä Valssi. Krampin tanssijoiden vahvistuksena on kaksi uusimaalaisen kansantanssiyhtye Tahdittomat tanssijaa.

Jyväskylän Tanssiopiston erikoiskoulutusryhmät ja kisaryhmät ovat paneutuneet huolella koreografioihin. Edustettuna ovat katutanssi, nykytanssi, klassinen baletti ja jazztanssi. Katutanssin ja Performing Arts SM-kisoihin osallistuvat ryhmät tuovat näyttämölle intensiivistä energiaa, koreografioista vastaavat Sanaz Hassani ja Liisa Tirkkonen. Näyttämöllä nähdään myös Anna Korotyshevan harjoittamat baletin erikoiskoulutusryhmät.

Ennen näytöstä yleisölämpiön puolella tanssii runsas joukko nuoria tanssijoita toivottaen näin yleisön tervetulleeksi.

Näytöksen järjestää Jyväskylän Tanssiyhdistys ry yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa.

Näytös kestää 19.00 - 21.30. Väliaika on 20 min.


Tervetuloa
Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n hallitus
Lisätiedot Tarja Sara 050 331 77 69
tarja.sara@gmail.com
www.jyvaskylantanssiopisto.org


Liput 24/14
Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälä 014 266 0110
www.lippupiste.fi

4.5.2018Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2019 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje