Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Ruusupuiston luona oleva Museo 2 –linkkipysäkki pysäkki poistuu käytöstä Seminaarinmäellä

Ruusupuiston luona oleva Museo 2 –linkkipysäkki pysäkki poistuu käytöstä Seminaarinmäellä

Ruusupuiston uusien liikennejärjestelyjen rakentaminen Ruusupuiston kohdalla Seminaarinmäellä alkaa maanantaina 14.5. Työnaikaiset liikennejärjestelyt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin sekä mm. paikallisliikenteen reitteihin Hannikaisenkadun ja Keskussairaalantien välillä.

Paikallisliikenteen Ruusupuiston yliopistorakennuksen kohdalla sijaitseva Museo 2 -linja-autopysäkki poistuu käytöstä. Lähin sitä korvaava pysäkki on Lounaispuisto 2 –pysäkki Vapaudenkadun varressa. Museo 2 -pysäkki poistuu myös sähköiseltä reitti- ja aikatauluoppaalta.

Tarkemmat tiedot toteutettavista liikennejärjestelyistä ja muuttuvat ajoreitit kartalla: http://www.jyvaskyla.fi/ajankohtaista/1/0/99347.

11.5.2018Kristiina Pentikäinen

Kommentit (2 kommenttia)

Kirjoittaja
Viesti
Vierailija18.05.2018 14:588 kuukautta sitten

Palaako pysäkki käyttöön tietöiden jälkeen? KOASin asunnoilta Kekkolasta ja Tikalta tuleville Mattilanniemessä opiskeleville tämä pysäkki on todella tärkeä.

 

Ystävällisin terveisin

Pysäkkiä useasti viikossa tarvitseva

Linkki23.05.2018 12:277 kuukautta sitten

Kyllä palaa, kyse on vain väliaikaisista liikennejärjestelyistä. Museo 2 –pysäkin sijainti ei tule muuttumaan hankkeen myötä.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2019 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje