Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutiset » Perutulla Mielipuolen päiväkirja -esityksellä ei korvaavaa näytöstä

Perutulla Mielipuolen päiväkirja -esityksellä ei korvaavaa näytöstä Jyväskylän kaupunginteatterissa

Jyväskylän kaupunginteatterin suosittua Mielipuolen päiväkirja -esitystä ei toiveista huolimatta pystytä esittämään. Mielipuolen päiväkirja -esitys jouduttiin perumaan sairastapauksen vuoksi. Esityksessä on neljä näyttelijää ja vain pääroolin esittäjällä on ainoastaan yksi hahmo – kolmella muulla on lähes kolmekymmentä erilaista roolihenkilöä. Sairastuneella näyttelijällä oli useita rooleja ja ne saatiin esitettyä kahden paikkaajan voimin. Mutta sitten huono onni puuttui peliin ja toinenkin näyttelijä alkuperäismiehityksestä sairastui. – Tässä kohdin ei enää ollut mahdollisuus paikkaukseen, vaan esitys jouduttiin perumaan. Etsimme Mielipuolen päiväkirjalle uutta esityspaikkaa peruuntuneen tilalle, valitettavasti se ei yrityksistä huolimatta onnistunut. Joudum-me siis jättämään haikeat jäähyväiset tälle huikealle esitykselle, käyttöpäällikkö Tuukka Toijanniemi kertoo.

Lippuja peruutettuihin Mielipuolen päiväkirja -esityksiin pyydetään ottamaan yhteyttä teatterin lippumyymälään p. 014 266 0110. Pahoittelemme peruuttamisesta aiheutuvaa vaivaa.


lisätietoja
käyttöpäällikkö Tuukka Toijanniemi p. 014 266 4921, p. 046 921 4212

14.5.2018Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje