Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylässä nuorten ideoille jaossa 17 000 euroa hankerahaa - hakuaika päättyy sunnuntaina

Jyväskylässä nuorten ideoille jaossa 17 000 euroa hankerahaa – hakuaika päättyy sunnuntaina

Jyväskylän nuorisovaltuusto jakaa nuorten itse ideoimille ja toteuttamille hankkeille 17 000 euroa Huippukokouksessa 22.2. (Huippukokouksen päivämäärä on muuttunut, aiemmin ilmoitettuna päivämääränä 18.2. sitä ei järjestetä).

Rahoitusta haetaan erillisellä lomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.jyvaskyla.fi/nuva/mita/hankeraha. Sivulta löytyvät myös tarkemmat ohjeet hakemisesta ja lomakkeen täyttämisestä.

Valmis hakemus palautetaan 31.1. mennessä osoitteeseen sähköpostiin nuva(at)jkl.fi. Hakijat pääsevät esittelemään hankettaan 22.2. Huippukokouksessa ennen päätösten tekoa.

Hankerahaa nuorten tapahtumiin, toimintoihin ja projekteihin

Hankeraha on tarkoitettu yläkoulujen, lukioiden, ammatillisten oppilaitosten, nuorisotilojen, järjestöjen hankeryhmille ja nuorten omaehtoisille ryhmille. Rahalla tuetaan mahdollisimman monia nuoria hyödyttäviä paikallisia ja nuorten itsensä ideoimia tapahtumia, toimintoja ja projekteja.

Hankerahaa hakiessa vain luovuus on rajana. Nuoret voivat hakea rahoitusta esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen tai tukea harrastustoiminnalleen. Vuonna 2015 rahaa myönnettiin muun muassa nuorten tyttöjen ryhmän toteuttaman rap-artisti Mikael Gabrielin keikan järjestelyihin, koulujen liikkuvaksit-toimintaan, Tepika ry:n erityistanssiliikuntaryhmälle, bändille studioaikaan sekä koulujen oppilaskuntatoimintaan.

Nuorisovaltuusto on 13–20 -vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamiskanava. Sen tehtävänä on parantaa nuorten vaikuttamismahdollisuuksia, huolehtia että nuoria kuullaan heitä koskevissa asioissa ja toimia sanansaattajana nuorten ja päättäjien välillä. Toiminnasta vastaa Jyväskylän nuorisopalvelut.

Lisätietoja:

Osallisuuskasvatuksen koordinaattori Eeva Mäntylä, nuorisopalvelut, p. 014 266 4230
Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Olli Lintu, p. 014 266 4240
Nuorisovaltuuston tiedottaja Joni Rossi, p. 014 266 7515
www.jyvaskyla.fi/nuoriso/nuva

9.1.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje