Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän uimahallien kävijämäärät kasvoivat, AaltoAlvari rikkoi tuloennätyksensä

Jyväskylän uimahallien kävijämäärät kasvoivat, AaltoAlvari rikkoi tuloennätyksensä

Jyväskylän uimahallit AaltoAlvari ja Wellamo kasvattivat kävijämääriään viime vuoden aikana. Kaupungin keskustassa sijaitseva vesiliikuntakeskus AaltoAlvari veti vuonna 2016 365 880 kävijää ja Vaajakosken Wellamossa uitiin 129 909 liikkujan voimin. Yhteenlaskettuna kahden uimahallin kävijämäärät kasvoivat viime vuonna noin 2 prosenttia.

Uimahallien vuosi sujui valoisissa merkeissä myös taloudellisesti. AaltoAlvarin kassatulot ylittivät ensimmäistä kertaa 1,6 miljoonan euron rajan. Tulot kasvoivat vuodesta 2015 yli 60 000 euroa. Vilkkaimpia kuukausia olivat kävijämäärien osalta AaltoAlvarissa lokakuu ja Wellamossa marraskuu. Kassatulot puolestaan kasvoivat suurimmiksi molemmissa uimahalleissa sarjatuotteiden kampanjakuukausina tammi- ja elokuussa.

- Liikuntapalvelut haluaa kiittää lämpimästi asiakkaitaan onnistuneesta vuodesta! Kasvaneiden kävijämäärien ja tulojen ohellahan AaltoAlvari valittiin elokuussa myös Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton vuoden uimahalliksi. Nämä kaikki positiiviset tulokset ja tunnustukset kertovat siitä, kuinka hienosti uimahallimme, työntekijämme ja asiakkaamme pelaavat yhteen, kiittelee Jyväskylän kaupungin uimahallien palveluesimies Esa Naukkarinen.

Ennätystuloksia ei ole varaa jäädä liiaksi ihastelemaan, sillä uimahallien arki pyörähtää käyntiin pikaisesti vuodenvaihteen jälkeen. Uusi vuosi tuo toimintaan myös muutamia muutoksia. Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen ja samalla uimahallien hinnasto uudistui vuoden 2017 alusta alkaen. Hinnastouudistus kohdistuu erityisesti sarjatuotteisiin, ja esimerkiksi AaltoAlvarin 10 kerran sarjakortti maksaa aikuiselle jatkossa 72 euroa entisen 81 euron sijaan. Uudistukset tuovat mukanaan mahdollisuuksia ja haasteita, joita Naukkarinen odottaa innolla.

- Alkanut vuosi tuo mukanaan mielenkiintoisia haasteita muun muassa uudistuneen hinnaston myötä. Vuonna 2017 meillä on toiminnan kärkinä esimerkiksi lapsiperheiden liikuttaminen ja senioriasiakkaiden toimintakyvyn tukeminen. Ja totta kai kokonaisvaltainen kuntalaisten hyvinvoinnin edistäminen on se iso juttu siellä taustalla, Naukkarinen valottaa.

Lisätiedot:

Uimahallien palveluesimies Esa Naukkarinen p. 014 266 4307, esa.naukkarinen[at]jkl.fi

Viestinnän ja markkinoinnin liikuntasuunnittelija Henri Nyholm p. 014 266 4308, henri.nyholm[at]jkl.fi

4.1.2017Henri Nyholm

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje