Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Uimahallikuljetukset, ohjatut ryhmät ja uimakoulut käynnistävät Jyväskylän liikuntapalvelujen kevätkauden

Uimahallikuljetukset, ohjatut ryhmät ja uimakoulut käynnistävät Jyväskylän liikuntapalvelujen kevätkauden

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen järjestämät ohjatun liikunnan palvelut käynnistyvät maanantaina 9.1. Kevään mittaan tarjolla on laaja valikoima ohjatun liikunnan ryhmiä ja kursseja, maksuttomia uimahallikuljetuksia ja uimakouluja.

Ensimmäisenä käyntiin pyörähtää ohjattujen liikuntaryhmien ja -kurssien kevätkausi, joka alkaa maanantaina 9.1. Erityis- ja terveysliikuntaan keskittyviin ryhmiin voi tulla mukaan koko kauden ajan. Lisätietoa kurssien ja ryhmien ilmoittautumis- ja maksukäytännöistä löytyy osoitteesta http://www.jkl.fi/liikunta/ohjattu_liikunta.

30.1. käynnistyy tasapainokurssi, joka on tarkoitettu henkilöille, joiden tasapaino on heikentynyt. 10 harjoituskerran kurssilla tasapainoa testataan erilaisin menetelmin ja tehdään monipuolisia tasapaino- ja voimaharjoituksia. Kurssilta saa myös vinkkejä tasapainon ja voiman harjoittamiseen kotona. Kurssi kokoontuu AaltoAlvarissa maanantaisin klo 13.00-14.15. Kurssille voi ilmoittautua liikunnanohjaaja Titta Vehmalan (014 266 4270, titta.vehmala[at]jkl.fi) kautta.

Liikuntapalvelujen järjestämät maksuttomat uimahallikuljetukset jatkuvat keväällä 2017 9.1.-7.4. välisenä aikana. UIMAHALLI -kyltillä merkittyyn autoon voi nousta reitin varrella kaikilta pysäkeiltä. Kuljetuksia ei järjestetä hiihtolomaviikolla 9.

Swimming Jyväskylä ry järjestää yhteistyössä Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen kanssa lasten iltauimakoulukursseja ja vauvauintiryhmiä kevään aikana. Kursseilla ja ryhmissä on vielä vapaita paikkoja, ja kursseille voi ilmoittautua Swimmingin verkkosivujen kautta (kts. lisätiedot).

Lisätiedot:

Ryhmien ja kurssien kevätkausi:
Liikunnanohjaaja Elina Oinonen p. 014 266 7736, elina.oinonen[at]jkl.fi
Liikunnanohjaaja Heli Sohkanen p. 014 266 7734, heli.sohkanen[at]jkl.fi

Tasapainokurssi:
Liikunnanohjaaja Titta Vehmala 014 266 4270, titta.vehmala[at]jkl.fi

Uimahallikuljetukset:
Palvelusihteeri Tuija Hirvi-Halttunen p. 014 266 4257 http://www.jkl.fi/liikunta/ohjattu_liikunta/ikaantyneet/uimahallikuljetukset

Uimakoulut:
Toiminnanjohtaja Piia Pöyhönen, Swimming Jyväskylä ry p. 040-1722288
http://www.swim.fi/uutiset.html?78084

4.1.2017Henri Nyholm

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje