Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän LiikuntaLaturin kevätkausi käynnistyy 9.1., nuoria kannustetaan myös liikuntaneuvontaan

Jyväskylän LiikuntaLaturin kevätkausi käynnistyy 9.1., nuoria kannustetaan myös liikuntaneuvontaan

13–19-vuotiaden maksuttoman LiikuntaLaturin kevätkausi alkaa Jyväskylässä 9.1.2017. Nuorille on kevään kuluessa luvassa 13 eri lajia ja 16 viikoittaista maksutonta liikuntavuoroa eri puolilla Jyväskylää. Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki tytöt ja pojat liikuntataidoista riippumatta. LiikuntaLaturin vuorot sopivat niin vasta-alkajille, aktiivisille harrastajille kuin urheilijoillekin. Mukaan voi tulla kokeilemaan kerran tai kiertää vaikka kaikilla vuoroilla. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kevätkausi jatkuu 21.4. saakka.

- Syyskaudella ohjelmaan mukaan tullut tankotanssi osoittautui todella suosituksi, ja se jatkaakin ohjelmassa. Myös muut kestosuosikit kuten kuntosali, keilailu ja salibandy jatkavat edelleen. Uusina tulokkaina ohjelmassa on puolen vuoden tauon jälkeen jälleen Street Dance -tunti, joka järjestetään yhteistyössä Jyväskylän tanssiopiston kanssa, kertoo liikunnanohjaaja Reeta Jääskeläinen Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluista.

Nuorille maksutonta liikuntaneuvontaa

Liikuntapalvelut tarjoaa kaupunkilaisille maksutonta liikuntaneuvontaa ja kannustaa myös nuoria hyödyntämään neuvontaa. Liikuntaneuvonta on tarkoitettu henkilöille jotka tarvitsevat tukea liikunnan aloittamiseen, tietoa liikunnasta ja terveydestä tai kaipaavat vaikkapa apua oman liikuntalajin löytämisessä. Nuorilla on mahdollisuus kysyä liikunnasta helposti myös nettilomakkeella, joka löytyy Liikuntalaturin nettisivuilta. Neuvontaa antavat kaupungin liikunnanohjaajat.

Lisätiedot: Liikunnanohjaaja Reeta Jääskeläinen p. 014 266 7530, reeta.jaaskelainen[at]jkl.fi
http://www.jyvaskyla.fi/liikuntalaturi

4.1.2017Henri Nyholm

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje