Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Veteraanit järjestävät haastekutsu-keilakisan Jyväskylässä

Veteraanit järjestävät haastekutsu-keilakisan Jyväskylässä

Jyväskylässä Vaajakosken liikuntakeskus Hutungissa kokoontuu yhteen veteraaneja, Jyväskylän kaupungin ja Ilmasotakoulun johtoportaan sekä paikallisen median henkilöstöä perjantaina 13.tammikuuta. Rintamaveteraanit ovat haastaneet keilaamaan Jyväskylän kaupunginjohtajan Timo Koiviston ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Riitta Mäkisen sekä Ilmasotakoululta johtaja Kimmo Hyvärisen ja tiedottaja Annukka Ruuskan. Mediaa keilakisassa edustavat Keskisuomalaiselta päätoimittaja Pekka Mervola ja varapäätoimittaja Inkeri Pasanen sekä YLE Jyväskylästä päällikkö Pekka Autio ja toimittaja Riika Raitio.

-Idea keilaushaastetapahtumaan syntyi veteraanien aiemmissa keilaustapahtumissa. He ovat niin taitavia, että joku ehdotti heitä mukaan keilakisaan tai haastamaan toisia keilaturnaukseen, kertoo veteraanipalvelujen koordinaattori Maria Kiviaho Jyväskylän kaupungilta.
Haastekutsu -keilakisa on jyväskyläläisten veteraanien Suomi 100 vuotta -juhlavuoden hieno aloitustapahtuma.

Keilaaminen on Jyväskylän veteraanien keskuudessa noussut suosituksi lajiksi. Veteraanit ovat kokoontuneet keilaamaan yhdessä nelisen kertaa vuodessa. Tapahtumia on koordinoimassa veteraanipalvelujen koordinaattori.
-Yhdessä keilaamiset ovat kerrassaan hienoja tapahtumia, mutta niitä on harmillisen harvoin. Saisi olla kerran viikossa, niin pääsisi vähän kehittymään lajissa, tuumaa 96-vuotias veteraani Juho Vuoristo pilke silmäkulmassa.
Veteraaneja on kisaamassa yhteensä kahdeksan, miehiä ja naisia yhtä monta. Myös vastustajia on kutsuttu kahdeksan, saman verran naisia ja miehiä.
-Veteraanit odottavat keilakisaa ja kilpakumppaneitaan malttamattomina. Tulossa on lämminhenkinen ja mukava tapahtuma, kertoo Maria Kiviaho.

Lisätietoa: koordinaattori Maria Kiviaho, puh. 014 266 1683

5.1.2017Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje