Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan avustusten hakuaika on tammikuussa

Jyväskylän kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan avustusten hakuaika on tammikuussa

Jyväskylän kaupungin avustukset kulttuuri, -liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoimintaan ovat haettavina 9.-31.1.2017. Avustusten hakuaika päättyy tiistaina 31.1.2017 klo 15. Avustuksilla luodaan edellytyksiä kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnalle ja kannustetaan kuntalaisia hyvinvointia ja elämänlaatua edistävään yhteisölliseen toimintaan. Avustuksia myönnetään sekä toiminta- että kohdeavustuksina.

Toiminta-avustus on tarkoitettu yhdistyksen ympärivuotiseen, toimintasuunnitelman mukaiseen toimintaan. Toiminta-avustusta voivat hakea rekisteröidyt yhdistykset, joiden kotipaikka on Jyväskylä.

Kohdeavustusta voi hakea kohdennettuun toimintaan, tapahtumaan, projektiin tai hankkeeseen. Kulttuuri-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan kohdeavustuksia voivat hakea rekisteröityjen yhdistysten lisäksi erilaiset työryhmät ja yhteisöt, kulttuurin kohdeavustuksia voivat hakea myös yksityiset henkilöt. Liikunnan avustuksia myönnetään ainoastaan rekisteröidyille yhdistyksille.

Hakemus tehdään verkossa

Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella. Verkko-osoitteesta www.jyvaskyla.fi/avustukset löytyy lisätietoa avustuksista, tarkemmat hakuohjeet sekä linkki sähköiseen hakemukseen.

Avustushakemuksen voi tehdä myös Jyväskylä-neuvonnassa (Kauppakeskus Forum, Asemakatu 7), jossa saa tarvittaessa henkilökohtaista opastusta sähköisen lomakkeen täyttämisessä.

Tiedustelut: Jyväskylä-neuvonta, p. 014 266 0112, jklneuvonta(at)jkl.fi

Lisätietoja:
kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Mari Aholainen, p. 014 266 4040, mari.aholainen(at)jkl.fi
www.jyvaskyla.fi/avustukset

9.1.2017Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje