Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylässä nuorten ideoille jaossa 17 000 euroa hankerahaa

Jyväskylässä nuorten ideoille jaossa 17 000 euroa hankerahaa

Hakemukset 31.1. mennessä osoitteeseen nuva@jkl.fi

Jyväskylän nuorisovaltuusto jakaa nuorten itse ideoimille ja toteuttamille hankkeille 17 000 euroa Huippukokouksessa 13.2. Rahoitusta haetaan erillisellä lomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.jyvaskyla.fi/nuva/mita/hankeraha. Sivulta löytyvät myös tarkemmat ohjeet hakemisesta ja lomakkeen täyttämisestä.

Hankehakemuksen laatimiseen on tarjolla neuvoja ja apua keskiviikkona 18.1. klo 16-18 Veturitalleilla. Valmis hakemus palautetaan 31.1. mennessä osoitteeseen nuva@jkl.fi. Hankerahaa hakevat tahot esittelevät hankkeensa Huippukokouksessa ennen päätösten tekoa.

Hankerahaa nuorten tapahtumiin, toimintoihin ja projekteihin

–Nuorisovaltuuston hankeraha on tarkoitettu yläkoulujen, lukioiden, ammatillisten oppilaitosten, nuorisotilojen, järjestöjen hankeryhmille ja nuorten omaehtoisille ryhmille. Rahalla halutaan tukea mahdollisimman monia nuorten itsensä ideoimia tapahtumia, toimintoja ja projekteja, kertoo nuorisovaltuuston puheenjohtaja Agneetta Moisio.

Rahoitusta voidaan hakea esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen tai harrastustoiminnan tukemiseen. Vuonna 2016 rahaa myönnettiin muun muassa koulujen oppilaskunnille piha- ja välituntipelien hankkimiseen, Hiphop –kirjastoon, pelipaitojen hankintaan ja keppihevoskisojen järjestämiseen.

Nuorisovaltuusto on 13–20 -vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamiskanava. Sen tehtävänä on parantaa nuorten vaikuttamismahdollisuuksia, huolehtia että nuoria kuullaan heitä koskevissa asioissa ja toimia sanansaattajana nuorten ja päättäjien välillä.

Lisätietoja:
Osallisuuskasvatuksen koordinaattori Anne-Mari Ojanperä, nuorisopalvelut, p. 014 266 4230
Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Agneetta Moisio, p. 014 266 4240
Nuorisovaltuuston tiedottaja Joni Rossi, p. 014 266 7515
www.jyvaskyla.fi/nuoriso/nuva

9.1.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje