Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Sähköinen ajanvaraus lääkärille ensimmäisenä käyttöön Jyväskylän Keskustan terveysasemalla

Sähköinen ajanvaraus lääkärille ensimmäisenä käyttöön Jyväskylän Keskustan terveysasemalla

Sähköinen ajanvaraus otetaan Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen Jyten terveysaseman lääkäripalveluissa nyt ensimmäistä kertaa käyttöön. Palvelua kokeillaan Jyväskylän Keskustan terveysasemalla. Aikaisemmin ajanvarauksen on voinut tehdä Hyvis-portaalin kautta hammashuoltoon tai hoitajan vastaanotolle.

Sähköisesti voi tässä vaiheessa varata aikoja lääkärille luomen näyttöä varten, alle 70-vuotiaan terveystarkastukseen ajokorttitodistusta varten sekä murtuman tai korvatulehduksen jälkitarkastukseen. Ajan voi varata myös alle 12-vuotiaalle lapselle, jos huoltajatiedot on merkitty potilastietojärjestelmään. Palvelun kautta voi myös siirtää tai perua varauksen.

-Sähköinen ajanvaraus otetaan käyttöön, koska asiakkaiden ajanvaraamistapahtumaa halutaan yksinkertaistaa ja helpottaa. Ajoittain puhelinpalvelu on ollut ruuhkainen ja yhteyden saaminen terveysasemalle hankalaa. Lisäksi ajanvaraamista halutaan tuoda lähemmäksi tätä päivää vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Jatkossa sähköistä ajanvaraamista on tarkoitus laajentaa ja parantaa kokeilusta saatavan palautteen ja kokemuksen perusteella, sanoo Keskustan terveysaseman apulaisylilääkäri Ilkka Käsmä.

Sähköinen aika varataan Hyvis.fi-palvelusta osoitteessa www.hyvis.fi. Asiakas tarvitsee ajanvaraukseen verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Lisätietoja: apulaisylilääkäri Ilkka Käsmä, Keskustan terveysasema, p. 014 266 2088

9.1.2017Tuija Tiitinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje