Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 19.1.2017

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 19.1.2017

Varhaiskasvatuksen asiakasraadin vuoden 2017 ensimmäinen tapaaminen on torstaina 19.1. Tapaamisessa raadille esitellään lapsen opinpolkua päiväkotikoulu-yhteistyön näkökulmasta, arvioidaan menneen syyskauden toimintaa ja suunnitellaan kevätkautta.

Varhaiskasvatuksen asiakasraati on päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaista koottu kehittämisfoorumi, jossa keskustellaan varhaiskasvatuksen laatuun liittyvistä asioista sekä kootaan yhdessä parannusehdotuksia palvelun kehittämistyöhön.

Päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaat voivat jättää kommentteja ja kysymyksiä asiakasraadin käsittelyyn 18.1. mennessä osoitteessa www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati/yhteydenotto.

Jyväskylän varhaiskasvatuksen nettisivulta löytyvät raadin aikaisempien kokousten muistiot www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati.

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Tuija Pajunen, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 3318
asiakaspalvelupäällikkö Heli Arnberg, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 7746

10.1.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje