Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Veteraanit keilasivat haastetut kumoon Jyväskylässä

Veteraanit keilasivat haastetut kumoon Jyväskylässä

Vaajakosken Hutungissa kokoontui yhteen veteraaneja, Jyväskylän kaupungin ja Ilmasotakoulun johtoportaan sekä paikallisen median henkilöstöä perjantaina 13. tammikuuta.

Sotiemme veteraanit haastoivat keilaamaan Jyväskylän kaupunginjohtajan Timo Koiviston ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Riitta Mäkisen sekä Ilmasotakoululta johtaja Kimmo Hyvärisen ja johdon sihteeri Anja Niinisen. Mediaa keilakisassa edustivat Keskisuomalaiselta levikkijohtaja Erkki Ekonen ja varapäätoimittaja Inkeri Pasanen sekä YLE Jyväskylästä päällikkö Pekka Autio ja toimittaja Riika Raitio.

Hutungin yrittäjäpariskunta Tuija ja Jukka Poutiainen tarjosivat Hutungin keilaradat maksutta käyttöön haastekeilakisan ajaksi. Makeistehdas Panda lahjoitti palkintosuklaat veteraaneille ja haastetuille. Keilakisan päätteeksi keilaajat nauttivat ansaitut kahvit. Jyväskylän Rintamaveteraanit ry tarjosi kahvit ja kahvileivät.

Keilakisan voitti veteraanien keilatapahtumissa jo aiemmin kunnostautunut keilapari Aino Jaatinen ja Juho Vuoristo.
- Myös muut palkintosijat menivät veteraanikeilaajille. He näyttivät mallia nuoremman polven haastetuille kuinka keilataan, kertoo haasteturnauksen taustavoimista löytyvä veteraanipalvelujen koordinaattori Maria Kiviaho.
Keilakisaa oli seuraamassa veteraaneja, joista moni innostui lajista ja haluaa osallistua tuleviin sotiemme veteraanien keilatapahtumiin Hutungissa.

Lisätietoa: koordinaattori Maria Kiviaho, Jyväskylän kaupunki, veteraanipalvelut, puh. 014 266 1683

16.1.2017Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje