Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kapellimestari Robert Trevino palaa Jyväskylä Sinfonian ohjaksiin 1.2.

Kapellimestari Robert Trevino palaa Jyväskylä Sinfonian ohjaksiin 1.2.


Robert TrevinoKaksi vuotta sitten yleisön hurmannut amerikkalaiskapellimestari Robert Trevino palaa johtamaan Jyväskylä Sinfoniaa keskiviikkona 1.2. Rakkaudella, Robert -konserttiin Jyväskylän teatteritalolle klo 19. Trevino tuo mukanaan Yhdysvalloista konsertin solistin, pianisti Zhang ”Zee Zee” Zuon, joka tulkitsee Dmitri Šostakovitšin konserton pianolle, trumpetille ja jousille. Toisena solistina konsertissa on orkesterin trumpetin äänenjohtaja Zoltán Kövér.

Muu ohjelmisto koostuu Ludwig van Beethovenin ja Franz Schubertin sinfonioista, jotka syntyivät ajallisesti hyvin lähekkäin toisiaan. Schubertin sinfoniassa numero 3 on kuultavissa vielä edellisen aikakauden henkeä Joseph Haydnin ja W. A. Mozartin tapaan, mutta säveltäjän omaleimaisuus alkaa tulla yhä vahvemmin esiin. Beethovenin 8. sinfonia puolestaan on mittasuhteiltaan kompakti aiempiin sinfonioihin verrattuna ja siitä on löydettävissä runsaasti musiikillista huumoria, joka avautui hyvin etenkin aikalaiskuulijoille.

Ennen konserttia klo 18.15 taiteilijatapaamisessa teatteritalon kulmalämpiössä on tällä kertaa vieraana Robert Trevino.

Avoimien kenraaliharjoitusten bonuksena Robert Trevinon kyselyhetki

Ryhmille järjestetään avoin kenraaliharjoitus konserttipäivänä klo 10. Kevään ensimmäisen avoimen kenraaliharjoituksen erityisbonuksena on Robert Trevinon yleisölle tarjoama kyselyhetki. Kenraalin päätteeksi noin klo 12.30–13 yleisö saa esittää kysymyksiä Trevinolle joko suomeksi tai englanniksi esimerkiksi musiikkiin tai kapellimestarin elämään liittyen. Kenraali on täyteen varattu.


Lue lisää konsertista
Robert Trevino
Zhang Zuo
Avoimet kenraalit
Kuvapankki

Liput:
26 / 24 / 12 € teatterin lippumyymälästä tai
28,50 / 26,50 / 14,50 € (hinnat sisältävät palvelumaksut) Lippupisteestä

Lisätiedot:
Viestintä- ja markkinointipäällikkö Jenni Hakola
p. 014 266 4167
jenni.hakola[at]jkl.fi

19.1.2017Jenni Hakola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje