Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylässä lasten hoidon tarve talvilomaviikolla ilmoitettava 3.2. mennessä

Jyväskylässä lasten hoidon tarve talvilomaviikolla ilmoitettava 3.2.mennessä

Jyväskylän varhaiskasvatuspalvelujen talviloma on ajalla 27.2.-3.3. Tuolloin varhaiskasvatuspalvelua järjestetään vain tarpeen mukaisesti. Perheiden tulee ilmoittaa 3.2. mennessä, tarvitseeko lapsi hoitoa talviloman aikana. Perheet ovat saaneet koteihin kyselyn ja tarkemmat ohjeet hoidon tarpeesta ilmoittamiseen.

Talviloman aikana avoinna ovat Huhtasuon, Mannilan, Liinalammin, Kotimäen, Väinölän, Cygnaeuksen, Tapiolan, Keljonkankaan, Keltinmäen ja Kultaniityn päiväkodit sekä Mäki-Matin perhepuisto. Iltahoito on keskitetty Tapiolan, Kultaniityn ja Liinalammin päiväkotiin. Yö- ja viikonloppuhoito on keskitetty Tapiolan päiväkotiin. Tiedon talviloman ajan hoitopaikasta saa lapsen omasta päiväkodista.

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin myönnetään hyvitystä talviloman ajalta, kun poissaolosta on ilmoitettu määräaikaan mennessä. Perheet saavat maksuhyvitystä ennalta ilmoitetuista kokonaisista poissaolopäivistä, jotka vähentävät kuukausittaista tuntimäärää. Maksuhyvitykseen oikeuttavia päiviä ovat vain arkipäivät.

Lisätietoja:
palvelujohtaja Hannamaija Väkiparta, varhaiskasvatus, p. 014 266 3109
asiakasmaksusihteerit, p. 014 266 3095, 014 266 3096, 014 266 1698
päiväkodinjohtajat

23.1.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje