Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tervetuloa Paula – hyvän kahvin lähettiläs Sääksmäen puvussa –näyttelyn avajaisiin pe 3.2.

Tervetuloa Paula – hyvän kahvin lähettiläs Sääksmäen puvussa –näyttelyn avajaisiin

Kaunis ja värikkääseen Sääksmäen naisen kansallispukuun pukeutunut Paula-tyttö on tarjoillut ehtymättömästä pannustaan aina vain sataprosenttisesti oikeaa, ihanasti tuoksuvaa Pauligin kahvia ja hymyillyt väsymättömän ystävällisesti meidän kaikkien suomalaisten sydämiin jo vuosikymmenten ajan. Nyt Pauligin Paulan historiaan ja nykypäivään pääsee kurkistamaan näyttelyssä Suomen käsityön museon Kujalla. Paula – kahvin lähettiläs Sääksmäen puvussa -näyttelyn avajaisia juhlitaan perjantaina 3.2. klo 14 alkaen.

Kello 14–15 Pauligin kuluttajapalvelupäällikkö Kaisa Junikka ja Pauligin Paula, Maija Niemi, kertovat Pauligin ja Paulan historiasta ja nykypäivästä, jonka jälkeen näyttelyn kuraattori dosentti, taidehistorian tutkija Leena Valkeapää esittelee näyttelyn.

Luonnollisesti tarjolla on myös kahvia klo 15–17 Paulan itsensä tarjoilemana.

Paula – kahvin lähettiläs Sääksmäen puvussa – näyttely Suomen käsityön museon Kujalla 3.2.–12.11.2017.

Avajaisten yhteydessä pääsee myös maksutta tutustumaan Dora Jung – Pellavan kuvittaja –näyttelyyn.

Lisätietoja: Marja Liisa Väisänen, amanuenssi, Suomen kansallispukukeskus, p. 050 311 8247, etunimie.sukunimi@jkl.fi

23.1.2017Sari K. Koskinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje