Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Total Kiinteistöpalvelut ja AVARN Security turvaavat Jyväskylän uuden sairaalan rakennustyömaan

Total Kiinteistöpalvelut ja AVARN Security turvaavat Jyväskylän uuden sairaalan rakennustyömaan

SRV rakentaa Keski-Suomen sairaanhoitopiirille uuden sairaalan Jyväskylän Kukkumäkeen. AVARN Security ja Total Kiinteistöstöpalvelut Oy tuottavat yhteistyössä rakennustyömaalle turva- ja vartiointipalvelut.

Uusi sairaala valmistuu vuonna 2020. Sopimus turvallisuuspalveluista on voimassa rakentamisvaiheen ajan ja siihen kuuluvat hälytysajot ja paikallisvartiointipalvelut. Rakennustyömaan kokonaispinta-ala on noin 100.000 brm2, joten kyseessä on mittava työmaa, jonka turvaamisella on paikallisesti merkittävä työllistävä vaikutus.

Rakennustyömaiden turvallisuustarpeet vaihtelevat rakennusprojektin edetessä. Siksi on tärkeää, että turvallisuuspalvelua kyetään tuottamaan joustavasti ja skaalautuvasti.

”Palveluja tullaan kehittämään ja tarkentamaan yhteistyössä asiakkaan kanssa läpi sopimuskauden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen laadun rakennustyön joka vaiheessa” kertoo palveluesimies Tero Ratilainen AVARN Securityltä.

Total Kiinteistöpalvelut ja AVARN Security tiedottivat syksyllä 2016 yhteistyöstä, jonka myötä Total Kiinteistöpalvelut keskittää kaikki piirivartiointi- ja hälytysajopalvelunsa sekä arvokuljetuksensa AVARN Securitylle.

”Sairaalan rakennustyömaan turvaaminen yhteistyössä on hyvä esimerkki ja osoitus hienosti alkaneesta kumppanuudesta AVARN Securityn kanssa” Total Kiinteistöpalvelujen toimitusjohtaja Ismo Kukkonen toteaa.

Lisätietoa turvallisuuspalveluista
Total Kiinteistöpalvelut Oy, toimitusjohtaja Ismo Kukkonen
AVARN Security Oy, palveluesimies Tero Ratilainen

Lisätietoa sairaalahankkeesta Keski-Suomen sairaanhoitopiirin sivulta
http://www.ksshp.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Uusi_sairaala_projekti

23.1.2017Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje