Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan avustusten haku päättyy 31.1.2017

Jyväskylän kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan avustusten haku päättyy 31.1.2017

Jyväskylän kaupungin avustukset kulttuuri, -liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoimintaan ovat haettavina 31.1.2017 klo 15 saakka.

Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella. Verkko-osoitteesta www.jyvaskyla.fi/avustukset löytyy lisätietoa avustuksista, tarkemmat hakuohjeet sekä linkki sähköiseen hakemukseen.

Avustushakemuksen voi tehdä myös Jyväskylä-neuvonnassa (Kauppakeskus Forum, Asemakatu 7), jossa saa tarvittaessa henkilökohtaista opastusta sähköisen lomakkeen täyttämisessä.

Jaossa toiminta- ja kohdeavustuksia

Avustuksilla luodaan edellytyksiä kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnalle ja kannustetaan kuntalaisia hyvinvointia ja elämänlaatua edistävään yhteisölliseen toimintaan. Avustuksia myönnetään sekä toiminta- että kohdeavustuksina.

Toiminta-avustus on tarkoitettu yhdistyksen ympärivuotiseen, toimintasuunnitelman mukaiseen toimintaan. Toiminta-avustusta voivat hakea rekisteröidyt yhdistykset, joiden kotipaikka on Jyväskylä.

Kohdeavustusta voi hakea kohdennettuun toimintaan, tapahtumaan, projektiin tai hankkeeseen. Kulttuuri-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan kohdeavustuksia voivat hakea rekisteröityjen yhdistysten lisäksi erilaiset työryhmät ja yhteisöt, kulttuurin kohdeavustuksia voivat hakea myös yksityiset henkilöt. Liikunnan avustuksia myönnetään ainoastaan rekisteröidyille yhdistyksille.

Tiedustelut: Jyväskylä-neuvonta, p. 014 266 0112, jklneuvonta(at)jkl.fi

Lisätietoja:
kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Mari Aholainen, p. 014 266 4040, mari.aholainen(at)jkl.fi
www.jyvaskyla.fi/avustukset

25.1.2017Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje