Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän nuorisovaltuuston hankerahaa haetaan 31.1. mennessä

Jyväskylän nuorisovaltuuston hankerahaa haetaan 31.1. mennessä

Jyväskylän nuorisovaltuusto jakaa nuorten itse ideoimille ja toteuttamille hankkeille 17 000 euroa. Rahoitushakemus ja ohjeistus löytyvät osoitteesta www.jyvaskyla.fi/nuva/mita/hankeraha. Hakemus palautetaan 31.1. mennessä osoitteeseen nuva@jkl.fi.

Nuorisovaltuuston hankeraha on tarkoitettu yläkoulujen, lukioiden, ammatillisten oppilaitosten, nuorisotilojen, järjestöjen hankeryhmille ja nuorten omaehtoisille ryhmille. Rahalla halutaan tukea mahdollisimman monia nuorten itsensä ideoimia tapahtumia, toimintoja ja projekteja. Rahoitusta voi hakea esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen tai harrastustoiminnan tukemiseen.

Päätökset hankerahan jaosta tehdään nuorisovaltuuston Huippukokouksessa 13.2. Veturitalleilla. Hankerahaa hakevat tahojen tulee olla paikalla Huippukokouksessa ja esitellä hankkeensa vielä paikan päällä ennen päätöksiä.

Nuorisovaltuusto on 13–20 -vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamiskanava. Sen tehtävänä on parantaa nuorten vaikuttamismahdollisuuksia, huolehtia että nuoria kuullaan heitä koskevissa asioissa ja toimia sanansaattajana nuorten ja päättäjien välillä.

Lisätietoja:
Osallisuuskasvatuksen koordinaattori Anne-Mari Ojanperä, nuorisopalvelut, p. 014 266 4230
Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Agneetta Moisio, p. 014 266 4240
Nuorisovaltuuston tiedottaja Joni Rossi, p. 014 266 7515
www.jyvaskyla.fi/nuoriso/nuva

25.1.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje