Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vaajakummun yhtenäiskoululle palkinto OAJ:n kiusaamisen ehkäisyn kampanjassa

Vaajakummun yhtenäiskoululle palkinto OAJ:n kiusaamisen ehkäisyn kampanjassa

Jyväskylän Vaajakummun yhtenäiskoulu on vastaanottanut tunnuspalkinnon opetusalan ammattijärjestö OAJ:n koulukiusaamisen estämisen haastekampanjassa. Palkinto luovutettiin tänään käynnistyneillä opetusalan Educa-messuilla Helsingissä. Palkinnon kävivät vastaanottamassa Vaajakummun yhtenäiskoulun oppilaat Lilja Koistinen ja Ville Rantanen luokanopettaja Kirsi Kaunismäki-Suhosen kanssa.

Vaajakummun yhtenäiskoulu osallistui valtakunnalliseen OAJ:n Isosti yhdessä! Kukaan ei ole nolla. –kampanjaan oppilaiden tekemällä videolla, johon kuvattiin marraskuussa järjestettyä Vaajakummun yhtenäiskoulun ja Vaajakosken alueen koulujen yhteistä kiusaamisen ehkäisyn tapahtumaa. Videon teemana on hyvä kaveruus, toisen hyväksyminen ja suvaitsevaisuuden edistäminen.

Haastekilpailuun osallistuneilta töiltä edellytettiin, että niissä tulee näkyä uuden opetussuunnitelman hengen mukainen koko koulun yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Tuloksena haluttiin jotain uutta, mitä ei ole aikaisemmin tehty ja että toimintamallia tai lopputuotosta voidaan hyödyntää muissakin kouluissa. Lisäksi haluttiin, että työstä välittyy positiivinen tunnelma.

Vaajakummun yhtenäiskoulun video on katsottavissa osoitteessa https://peda.net/jyvaskyla/vaajakummunkoulu/kukaan-ei-ole-nolla

Lisätietoja:
luokanopettaja Kirsi Kaunismäki-Suhonen, Vaajakummun koulu, puh. 040 9600 430
OAJ:n Isosti yhdessä! Kukaan ei ole nolla –kampanja: järjestöasiamies Riitta Silvonen, OAJ, puh. 050 596 7838

27.1.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje