Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin kesätyöhaku käynnistyy 1.2.

Jyväskylän kaupungin kesätyöhaku käynnistyy 1.2.

Jyväskylän kaupungin kesätyöhaku käynnistyy keskiviikkona 1.2. ja hakuaikaa on helmikuun loppuun saakka. Kaupunki tarjoaa koululaisille ja opiskelijoille yhteensä noin 270 kesätyöpaikkaa. Kaikki kesätyöpaikat tarkempine tietoineen löytyvät kaupungin verkkosivuilta www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/kesatyo.

Paikoista noin 145 on suunnattu eri alojen opiskelijoille ja noin 110 on kahden viikon pituisia tehtäviä, jotka arvotaan vuosina 2000-2001 syntyneiden hakijoiden kesken. Lisäksi noin 15 peruskoulun päättänyttä nuorta valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella avustajaksi liikunnallisiin kesäjälkkäreihin.

Tänä vuonna myös tulevana keväänä tutkintoon valmistuneet voivat hakea kaupungin kesätyöpaikkoja. Aikaisempina vuosina valinnoissa huomioitiin ainoastaan opiskelijoita.

Kaupungin suurimpia kesätyöllistäjiä ovat nuoriso-, kaupunkirakenne-, liikunta-, terveys- ja vanhuspalvelut. Kesätyöntekijä voi työskennellä esimerkiksi viher- tai maastomittaustöissä, liikuntapalveluissa siistinnän tehtävissä, avustajana terveyspalveluissa tai lasten ja vanhusten hoidossa.

Kesätyöstä maksettava palkka muodostuu tehtävän vaativuuden ja hakijan koulutustason perusteella. Kuukausiansiot vaihtelevat perusasteen opiskelijan noin 800 eurosta korkeakouluopiskelijan noin 1500 euroon kuukaudessa. Pelkkä koulutustaso ei kuitenkaan määrittele palkkaa, vaan siinä otetaan huomioon tehtävän vaativuus. Peruskoulun päättäneille maksetaan kahden viikon pesteistä 335€.

Hakuaikaa on helmikuun ajan

Kesätöiden hakuaika on 1.–28.2.2017. Kaikki kesätyöpaikat tarkempine tietoineen löytyvät kaupungin verkkosivuilta www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/kesatyo.

Kesätöitä voi hakea ainoastaan kesätyösivuilta löytyvän tehtäväkohtaisen hakemuksen täyttämällä. Valintapäätökset pyritään tekemään 31.3. mennessä, jolloin valinnoista ilmoitetaan valituille sekä kaikille sähköpostiosoitteensa jättäneille. Viime vuonna kaupungin kesätyöhakuun jätettiin määräaikaan mennessä yli 4000 sähköistä hakemusta.

Lisätietoja: www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/kesatyo

31.1.2017Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje