Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kenet sinä haluaisit palkita Jyväskylän kulttuuripalkinnolla 2017? Ehdota suosikkiasi helmikuun aikana

Kenet sinä haluaisit palkita Jyväskylän kulttuuripalkinnolla 2017? Ehdota suosikkiasi helmikuun aikana

Jyväskylän kaupunki hakee helmikuussa ehdotuksia vuoden kulttuuripalkinnon saajaksi. Tuleeko mieleesi yksityinen henkilö tai yhteisö, joka on toiminnallaan tuonut ansiokkaasti esiin jyväskyläläistä kulttuuria? Löytyykö lähipiiristäsi taiteilija tai muu kulttuurielämän toimija, jolle palkinto mielestäsi kuuluu?

Ehdota suosikkiasi ja perustele esitystäsi huolellisesti 28.2. mennessä kulttuuripalveluiden verkkosivuilla osoitteessa http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/kulttuuripalkinto. Kilpailu ei ole äänestys, jossa eniten ääniä saanut voittaa, vaan oleellisia ovat monipuoliset ja kattavat perustelut, joiden pohjalta päätös tehdään.

- Palkittavaksi haetaan tahoa, jonka merkitys kaupungin kulttuurielämälle on suuri. Palkittava voi olla tunnettu ja tunnustettu omassa, tarkoin rajatussa taiteenlajissaan tai koskettaa kaupunkilaisia laajemmin, kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Mari Aholainen taustoittaa.

Palkittava selviää maaliskuussa

Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunta tekee päätöksen palkinnon saajasta ja palkintosummasta ehdotusten ja oman arvion perusteella maaliskuun kokouksessa.
Palkinto luovutetaan saajalle myöhemmin sopivassa tilaisuudessa.

Palkinnon saajan kotipaikan on oltava Jyväskylä ja palkinnon voi saada vain kerran. Myös Jyväskylän kaupungin työntekijät ja toiminta on rajattu palkittavien ulkopuolelle.

Aikaisempien vuoden voittajat voi tarkastaa tästä.

Lisätiedot:
kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Mari Aholainen, p. 014 266 4040, mari.aholainen(at)jkl.fi
http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/kulttuuripalkinto

2.2.2017Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje