Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Reino Leinon akustiset sävelet soivat Vaajakosken aluekirjaston Kirjasto Live! -keikalla maanantaina 6.2.

Reino Leinon akustiset sävelet soivat Vaajakosken aluekirjaston Kirjasto Live! -keikalla maanantaina 6.2.

Jyväskyläläinen Reino Leino soittaa akustisen keikan uudistuneessa Vaajakosken aluekirjastossa maanantaina 6.2. kello 18.00.

Reino Leinon ohjelmistoon kuuluu vanhaa ja uudempaa iskelmää, pop- ja rock-musiikin klassikoita, countrya ja bluesia. Bändi on julkaissut EP:n, jolla mukana on myös muusikoiden omia sävellyksiä.

Vaajakosken Kirjasto Live -illassa yhtye sukeltaa syvälle suomalaisen iskelmämusiikin aallokkoon. Luvassa on ikivihreitä klassikoita erityisesti 40-, 50- ja 60-luvuilta, jotka yhtye tulkitsee herkällä ja omintakeisella tavallaan.

Trion kokoonpano on Jani Lakonen (laulu, kitara ja huuliharppu), Harri Vesanen (lyömäsoittimet, kazoo ja taustalaulu) ja Tapani Vaahervaara (kontrabasso, taustalaulu ja tamburiini).

Kirjasto LIVE! järjestetään Vaajakosken aluekirjastossa, Urheilutie 36 B. Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa!

Lue myös bändin haastattelu Keski-verkkokirjastossa: http://tinyurl.com/hv9urfm
Reino Leino Facebookissa: www.facebook.com/ReinoLeinoRautalapio/

Lisätietoja:
Tiiu Koistinen, kirjastonhoitaja, Vaajakosken aluekirjasto, tiiu.koistinen[at]jkl.fi, p. 014 266 4144

2.2.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje