Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Nuorille opastusta kesätöiden hakemiseen 9.2. Jyväskylän Veturitalleilla

Nuorille opastusta kesätöiden hakemiseen 9.2. Jyväskylän Veturitalleilla

Jyväskylässä nuorille on tarjolla opastusta, apua ja käytännön vinkkejä kesätöiden hakemiseen torstaina 9.2. klo 14-20 Veturitalleilla järjestettävässä KesätyöHelppi -tapahtumassa. Paikan päällä Nuorten Jyväskylän –tietopisteellä olevat nuorisonohjaajat opastavat, mistä kesätöitä voi hakea, miten työhaastatteluun valmistaudutaan, miten omaa osaamista ja vahvuuksia voi kartoittaa sekä miten työhakemus tai ansioluettelo laaditaan.

Osoitteesta http://nuorten.jyvaskyla.fi löytyy lisäksi opas kesätyön hakemiseen, tietoa Jyväskylän kaupungin kesätyöpaikoista, tietoa peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille ja valmentavassa koulutuksessa oleville suunnatusta kahden viikon pituisesta palkallisesta kesätyöharjoittelusta. Sivuilta löytyy myös tietoa, millaisilta verkkosivustoilta löytyy eri työnantajien ilmoittamat kesätyöpaikat.

Nuorten Jyväskylä –tietopiste sijaitsee Veturitalleilla ja on käytettävissä talon aukioloaikoina ti-to klo 12-20 ja pe klo 16-22. Tietopisteellä on esillä ajankohtaista materiaalia ja tietoa voi hakea omatoimisesti niin asiakaskoneella kuin esitehyllyistäkin. Asiakaskoneella voi myös käydä hoitamassa verkkoasiointeja tai tulostamassa esimerkiksi hakemuksia ja tarvittavia liitteitä. Pisteellä ei ole jatkuvasti päivystävää ohjaajaa, mutta henkilökohtaisen neuvonta-ajan voi varata tietopisteeltä ja Nuorten Jyväskylä -verkkosivustolta löytyvillä ohjeilla.

YhteishakuHelppi järjestetään torstaina 2.3. klo 14-20 samassa pisteessä. Tuolloin on mahdollisuus saada apua yhteishaun tekemiseen ja tietoa omista vaihtoehdoista.

Lisätietoja:
nuorisoneuvoja Teija Lapinmäki, Jyväskylän Nuorten palvelut, p. 014 266 0941
projektityöntekijä Rita Suhonen, Jyväskylän Nuorten palvelut, Nuorten tieto- ja neuvontatyö -hanke, p. 014 266 8720

3.2.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje