Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Veturitallien Kiskoklubilla monipuolinen kattaus pop- ja rockmusiikkia perjantaina 10.2.

Jyväskylän Veturitallien Kiskoklubilla monipuolinen kattaus pop- ja rockmusiikkia perjantaina 10.2.

Veturitallien Kiskoklubilla perjantaina 10.2. esiintyvät Iisalmesta kotoisin oleva Gravity Waves sekä jyväskyläläiset Viia ja Ilo-bändi. Vuonna 2015 debyyttisinkkunsa (Big City Love) julkaissut Gravity Wavesin genre on pop, kun taas Viia yhdistelee popiinsa indie- ja rockvaikutteita. Ilo-bändi laajentaa musiikillista skaalaansa popin ja rockin lisäksi iskelmään, jazziin ja tanssimusiikkiin.

Tapahtuma on päihteetön, maksuton ja avoin kaikille. Ovet aukeavat klo 16 ja ilta päättyy klo 22.

Kiskoklubeilla esiintymismahdollisuuksia yhtyeille

Nuorten ja nuorten aikuisten yhtyeille ja artisteille tarjotaan kahden viikon välein esiintymismahdollisuuksia Veturitallien klubitilassa, jossa toimii myös Walkers-kahvila. Veturitalleilla on oma äänentoisto ja miksaaja. Yhtyeille tarjotaan ruoat, mutta Kiskoklubien maksuttomuudesta johtuen yhtyeille ei voida valitettavasti maksaa esiintymispalkkioita.

Lisätietoja:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
p. 040 777 4073
seppo.pohjolainen@jkl.fi
www.facebook.com/kiskoklubijkl/

6.2.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje