Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Veturitallien Ystävänpäivähulinoissa monipuolista ohjelmaa alle kolmekymppisille nuorille

Jyväskylän Veturitallien Ystävänpäivähulinoissa monipuolista ohjelmaa alle kolmekymppisille nuorille

Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään Ystävänpäivähulinat tiistaina 14.2. klo 16:00 – 19:30. Ohjelmassa on musiikki- ja tanssiesityksiä, saippuanvalmistusta, kondomiajokortin suorittamista ja pikakamuilua.
”Pikakamuilu toimii kuin speed-dating, mutta treffikumppanin sijasta etsitäänkin uutta kaveria”, kertoo tapahtuman puuhanainen, SPR:n Jyväskylän osaston aktiivinen nuori Sofia Sarkava.

Veturitallien pelitilat ja Kulttuurikahvila Kisko palvelevat tapahtuman ajan. Ystävänpäivähulinat on suunnattu kaikille 13 – 29 -vuotiaille nuorille ja sen järjestävät yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston nuoret, Jyväskylän kaupungin nuorten palvelut, Best Buddies -kaveritoiminta ja Jyväskylän YK-yhdistys. Järjestöt esittelevät toimintaansa tapahtumassa.

Facebook: Ystävänpäivähulinat 2017

Lisätiedot
Sofia Sarkava
044 011 1533
tapahtumavastaava
SPR Jyväskylän osaston nuoret

Laura Väisänen
014 266 4239
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorten palvelut

7.2.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje