Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Papin perhe -esityksen jälkeen avoin keskustelutilaisuus Jyväskylän kaupunginteatterilla

Papin perhe -esityksen 11.2. jälkeen kaikille avoin keskustelutilaisuus

Jyväskylän kaupunginteatteri ja Jyväskylän seurakunta järjestävät yhteistyössä keskustelutilaisuuden Papin perhe -esityksen jälkeen lauantaina 11.2. n. klo 15.30 alkaen teatterin ylälämpiössä. Tilaisuus kestää n. tunnin, ja siellä keskustelua johdattelee pastori, perheneuvoja, pari- ja perheterapeutti Pekka Puukko.

Paikan päällä yleisön on mahdollista jakaa esityksen jälkeisiä tunnelmia ja nostaa keskusteluun sen herättämiä ajatuksia. – Halutamme tarjota yleisöllemme mahdollisuuksia pohtia esityksen sisältöjä ja jakaa niitä yhdessä muiden katsojien kanssa. Yhteiskunnallinen keskustelu on aina tarpeellista ja seurakunta on siinä oiva partneri: kirkkohan käy yhteiskunnallista arvokeskustelua koko ajan, teatterikuraattori Antti Niskanen toteaa.

Minna Canthin kirjoittamassa ja Sakari Hokkasen sovittamassa ja ohjaamassa näytelmässä ideologinen kiista konservatiivisuuden ja vapaamielisyyden välillä repii pastori Valtarin ja hänen lastensa välejä. Näytelmän teemat tuntuvat itsenäisyytemme satavuotisjuhlan kynnyksellä polttavan ajankohtaisilta. Kuten Papin perheen kirjoittamisen aikaan, maamme on jakautumassa laajemminkin ideologisesti kahteen leiriin. Voiko perhe, kirkko tai yhteiskunta jossa ajatusmaailmat erkanevat rajusti toisistaan, pysyä koossa?

Tilaisuuteen voi tulla, vaikka ei osallistuisi esitykseen. Tilaisuus on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy.

Lisätiedot
teatterikuraattori Antti Niskanen, p. 050 413 027, antti.niskanen@jkl.fi

Ystävällisin terveisin,

Antti Niskanen
Teatterikuraattori
Jyväskylän kaupunginteatteri
Vapaudenkatu 36
40100 JYVÄSKYLÄ
gsm +358 50 413 8027
puh. +358 14 26 61925
www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri

7.2.2017Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje