Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 20.2.2017

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 20.2.2017

Varhaiskasvatuksen asiakasraadin seuraava tapaaminen on tiistaina 20.2. Tapaamisen teemana on osallisuus varhaiskasvatuksessa. Mitä osallisuudella tarkoitetaan, millaisia osallisuuden keinoja varhaiskasvatuksen perheillä ja eri-ikäisillä lapsilla on käytettävissään sekä millaisia osallistumisen taitoja varhaiskasvatuksessa opitaan.

Varhaiskasvatuksen asiakasraati on päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaista koottu kehittämisfoorumi, jossa keskustellaan varhaiskasvatuksen laatuun liittyvistä asioista sekä kootaan yhdessä parannusehdotuksia palvelun kehittämistyöhön.

Päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaat voivat jättää komment-teja ja kysymyksiä asiakasraadin käsittelyyn 19.2. mennessä osoitteessa www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati/yhteydenotto.

Jyväskylän varhaiskasvatuksen nettisivulta löytyvät raadin aikaisempien kokousten muistiot www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati.

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Tuija Pajunen, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 3318
asiakaspalvelupäällikkö Heli Arnberg, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 7746

8.2.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje