Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän nuorisovaltuuston Huippukokous on 13.2. Veturitalleilla

Jyväskylän nuorisovaltuuston Huippukokous on 13.2. Veturitalleilla

Jyväskylän nuorisovaltuuston Huippukokous järjestetään maanantaina 13.2. klo 9-15.00 Veturitallilla, osoitteessa Veturitallinkatu 6. Huippukokouksessa päätetään nuorisovaltuuston hankerahan jaosta sekä esitellään aloite pysyvän edustajan paikan saamiseksi perusturvalautakuntaan sekä julkistetaan kannanotot nuorten kesätöihin ja koulujen rahankäyttöön liittyen.

17 000 euroa nuorten tapahtumiin, toimintoihin ja projekteihin

Huippukokouksessa on jaossa 17 000 euroa nuorten itse ideoimille ja toteuttamille hankkeille. Määräaikaan mennessä saapui 16 hakemusta. Hakijatahot pääsevät esittelemään ja perustelemaan ideoitaan ennen rahoituspäätösten tekoa. Huippukokous on avoin tilaisuus, jonne kaikki nuorisovaikuttamisesta kiinnostuneet nuoret ovat tervetulleita. Ilmoittautumiset etukäteen p. 014 266 4230.

Nuorisovaltuuston hankeraha on tarkoitettu yläkoulujen, lukioiden, ammatillisten oppilaitosten, nuorisotilojen, järjestöjen hankeryhmille ja nuorten omaehtoisille ryhmille. Rahalla tuetaan mahdollisimman monia nuoria hyödyttäviä paikallisia ja nuorten itsensä ideoimia tapahtumia, toimintoja ja projekteja.

Nuorisovaltuusto on 13–20 -vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamiskanava. Sen tehtävänä on parantaa nuorten vaikuttamismahdollisuuksia, huolehtia että nuoria kuullaan heitä koskevissa asioissa ja toimia sanansaattajana nuorten ja päättäjien välillä.

Lisätietoja:
Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Agneetta Moisio, p. 014 266 4240
Nuorisovaltuuston tiedottaja Joni Rossi, p. 014 266 7515
Osallisuuskasvatuksen koordinaattori Anne-Mari Ojanperä, Jyväskylän nuorten palvelut, p. 014 266 4230
www.jyvaskyla.fi/nuoriso/nuva

8.2.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje