Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Matka sinne ja takaisin – tietokirjailija ja kokenut vaeltaja Harri Ahonen kertoo Keski-Norjan ja Ruotsin vaellusreiteistä Palokan aluekirjastossa ke 15.2.

Matka sinne ja takaisin – tietokirjailija ja kokenut vaeltaja Harri Ahonen kertoo Keski-Norjan ja Ruotsin vaellusreiteistä Palokan aluekirjastossa ke 15.2.

Keskiviikkona 15.2. kello 17.30 tietokirjailija ja kokenut vaeltaja Harri Ahonen kertoo kokemusperäisesti Keski-Norjan ja Ruotsin luonnosta, vaellusreiteistä, tupakäytänteistä, suojelualueista sekä matkustamisesta sinne ja takaisin. Tilaisuus pidetään Palokan aluekirjastossa (Koivutie 5). Luento perustuu Ahosen tietokirjaan, Keski-Skandinavian vaellusreitit (2016 Tammi).

Luentoon mahtuu useampi kertomus kokemuksista Keski-Skandinavian vaelluspoluilla, muutama dramaattinen ja pari nauruhermoja kutittelevaa. Luennon aikana näytetään noin 40 valokuvaa, jotka Ahonen on ottanut Keski-Skandinavian vaelluksellaan.

Ahosen vaellusseikkailuista saadaan lisää maistiaisia lähikuukausina, kun hänen kolmas kirjansa, Pohjois-Norjan rannikkoreitit (2017 Tammi), julkaistaan huhtikuussa.

Tilaisuus kestää noin tunnin. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
Merja Paloheimo, kirjastovirkailija, Palokan aluekirjasto, merja.paloheimo[at]jkl.fi, p. 014 266 4151
Marianna Tiensuu, kirjastovirkailija, Jyväskylän kaupungin pääkirjasto, marianna.tiensuu[at]jkl.fi, p. 014 266 4123

8.2.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje