Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Yhdessä kokeillen uutta kohti - Jyväskylän kaupunkisuunnittelun raatiin haku käynnissä

Raati on AVOin Kaupunkiympäristö -polun vuoden 2017 kokeilu

Yhdessä kokeillen uutta kohti
- Jyväskylän kaupunkisuunnittelun raatiin haku käynnissä

Millainen on hyvä jyväskyläläinen kaupunkiympäristö? Entä miten kaupunkisuunnittelun toimintaa tulisi kehittää Jyväskylässä? Muun muassa näihin kysymyksiin ja niiden eri osa-alueisiin halutaan etsiä vastauksia yhdessä jyväskyläläisten kanssa.

Kaupunkisuunnittelun toiminnan kehittämisen apukädeksi perustetaan 12 - 15 henkilöstä koostuva raati, johon etsitään jäseniä helmikuun ajan. Raatiin voi hakea kaikki jyväskyläläiset: hakijan ei tarvitse olla kaavoituksen tai kaupunkisuunnittelun konkari, kiinnostus riittää mainiosti. Raatilaisilta toivotaan asiakasnäkökulmaa esimerkiksi kaupunkisuunnittelun osallistumismahdollisuuksiin ja viestintään, käynnissä oleviin ideakilpailuihin ja merkittäviin kaavahankkeisiin. Myös raatilaisilta itseltään ja raadin työskentelyn aikana kumpuavia teemoja voidaan nostaa matkan varrella tarkastelun kohteiksi.

Raati on osa AVOin Kaupunkiympäristö -polkua, jossa luodaan uusia toimintamalleja erilaisten kokeilujen kautta. Raadin toimintaa kokeillaankin aluksi vuoden 2017 ajan, jolloin raati kokoontuu noin viisi kertaa. Kauden päätteeksi arvioidaan, jatketaanko raadin toimintaa myös tulevina vuosina uudistustarpeineen.

Raatiin voi hakea sähköisesti osoitteessa www.maptionnaire.com/2179 tai vapaamuotoisella hakemuksella Ilona Hokkaselle joko sähköpostitse ilona.hokkanen@jkl.fi tai kirjeitse Jyväskylän kaupunki, Asemakaavoitus, PL 233, 40101 Jyväskylä. Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa itsestäsi ja miksi haluat mukaan raatiin. Hakuaikaa on 28.2.2017 asti. Raatilaiset valitaan hakemusten perusteella maaliskuun alussa, jonka jälkeen hakijoihin ollaan yhteydessä. Raadin kokoonpano julkistetaan Jyväskylän päivillä kaupunkisuunnittelun lasikontilla, Jyväskylän keskustassa kävelykadun Kompassilla lauantaina 25.3.2017.


Lue lisää raadista ja hae mukaan: www.jyvaskyla.fi/avoinkaupunkiymparisto/raati
Lisätietoja AVOin Kaupunkiympäristö -projektista


Lisätiedot:
erikoissuunnittelija Ilona Hokkanen, p. 014 266 8744, ilona.hokkanen@jkl.fi
erikoissuunnittelija Sarita Humppi p. 014 266 2479, sarita.humppi@jkl.fi

9.2.2017Ilona Hokkanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje