Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vaajakosken uudella nuorisotilalla avoimet ovet tiistaina 14.2.

Vaajakosken uudella nuorisotilalla avoimet ovet tiistaina 14.2.

Jyväskylän Vaajakosken uusi nuorisotila on valmistunut. Osoitteessa Urheilutie 36 sijaitsevan tilan ovet ovat avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin klo 14–16 alueen 5.-6. –luokkalaisille ja 13-18-vuotiaille klo 16-20. Parittomien viikkojen perjantaisin tila on auki klo 16–22. Uuden tilan tupaantuliaisia ja avoimia ovia vietetään tiistaina 14.2. klo 13-18 alkaen. Tuolloin kaikki nuorisotilatoiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi Urheilutielle.

Noin 300 m2:n tila tarjoaa hyvät puitteet sekä ohjattuun että vapaamuotoiseen yhdessä tekemiseen, pelailuun, kokkaamiseen, kädentaitojen harrastamiseen ja rentoon oleiluun. Jatkossa tilan toivotaan mahdollistavan yhteistyö esimerkiksi koulun kanssa uuden opetussuunnitelman mukaisena uutena oppimisympäristönä. Alueen nuoret ja Vaajakosken koulujen 5. ja 6. luokkalaiset ovat olleet tiiviisti mukana tilojen ja toiminnan suunnittelussa.

–Nuorisotilaan on saatu hankittua kaikki kalusteet, pelit ja tarvikkeet uutena. Jotta tila säilyy jatkossakin puhtaana ja sisäilma hyvänä, riisutaan ulkokengät eteiseen ja tila pidetään tuoksuttomana, kertoo nuorisonohjaaja Jaana Tuominen.

Toiminnan ja tulevien tapahtumien suunnitteluun toivotaan myös nuorten osallistuvan.
– Yhteyttä voi ottaa keneen vain meistä alueen työntekijöistä, Jaana Tuominen kannustaa.


Lisätietoja:
nuorisonohjaaja Jaana Tuominen, nuorten palvelut, Vaajakosken nuorisotila, p. 014 266 4231
nuorisonohjaaja Tarja Turunen, nuorten palvelut, Vaajakosken nuorisotila, p. 014 266 8806
nuorisonohjaaja Ritva Kauppinen, nuorten palvelut, Vaajakosken nuorisotila, p. 014 266 4232

10.2.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje