Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vaikuta Jyväskylän varhaiskasvatussuunnitelmaan, kommentoi luonnosta 5.3. mennessä

Vaikuta Jyväskylän varhaiskasvatussuunnitelmaan, kommentoi luonnosta 5.3. mennessä

Uudet varhaiskasvatussuunnitelmat otetaan kunnissa käyttöön 1.8.2017 alkaen. Parhaillaan valmistellaan suunnitelman paikallisia osuuksia. Jyväskylässä varhaiskasvatussuunnitelman paikallisia painotuksia ovat muun muassa osallisuuden vahvistaminen, hyvinvointioppiminen ja liikunta- ja luontopainotteinen toiminta.

Valmistelutyö on nyt siinä vaiheessa, että huoltajilla, varhaiskasvatuksen henkilöstöllä, luottamushenkilöillä ja yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus kommentoida luonnosta ja evästää valmistelutyötä tekevää ohjausryhmää 5.3. mennessä osoitteessa https://peda.net/opetussuunnitelma/ksops/vasu2017. Sivistyslautakunta käsittelee uuden varhaiskasvatussuunnitelman paikalliset osuudet 29.3. pidettävässä kokouksessa.

Uudet varhaiskasvatussuunnitelman perusteet ohjaavat varhaiskasvatuksen toteuttamista päiväkodeissa, perhepäivähoidossa ja muussa varhaiskasvatuksessa. Lasten ja huoltajien osallisuuden rooli vahvistuu, monialainen yhteistyö lisääntyy ja luodaan lapsille eheä oppimisen polku esiopetuksesta perusopetukseen.

Lisätietoja:
palvelujohtaja Hannamaija Väkiparta, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 3109
palvelupäällikkö Päivi Koivisto, varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen palveluohjaus- ja kehittämisyksikkö, p. 014 266 3198

14.2.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje