Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväsjärvellä kuntoluistelua, jäävalssia ja luisteludiskoa Ice Skating Tourin tahdissa

Jyväsjärvellä kuntoluistelua, jäävalssia ja luisteludiskoa Ice Skating Tourin tahdissa

Jyväsjärven jäällä pääsee lauantaina 18.2. viettämään tavallistakin riemukkaampaa koko perheen liikuntapäivää, kun Suomen Luisteluliiton Ice Skating Tour saapuu jälleen Jyväskylään. Tapahtuma pyörähtää käyntiin klo 11.00 ja päättyy klo 16.00. Ice Skating Tourille osallistuminen on maksutonta, eikä tapahtumaan tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kiertuepäivän ohjelma on monipuolinen, ja sopivaa ajanvietettä löytyy varmasti kaikille luistimet jalassa viihtyville. Hien pintaan haluaville päivän ohjelmassa on muun muassa Viking Line 30 minuutin kuntoluistelu. Rennompaa menoa kaipaaville tiedossa on Luistele Mun Kaa! -perheluisteluosio sekä luisteluvalssia ja -discoilua. Jyväskylän Ice Skating Tour -päivän ohjaamisesta vastaavat Luisteluliiton kiertueohjaajat sekä Discos Jyväskylän taitoluistelujaoston ja Jyväskylän Taitoluisteluseuran ohjaajat.

Ice Skating Tour on kasvattanut suosiotaan viime vuodesta, ja tänä talvena Luisteluliiton järjestämä kiertue vierailee marras-helmikuun välisenä aikana peräti 70 paikkakunnalla. Kiertuepäivän monipuolisen ohjelman ja asiantuntevien ohjaajien myötä osallistuminen Tourille sopii luistelijalle kuin luistelijalle tasoon tai kokemukseen katsomatta.

Ice Skating Tour Jyväskylä
18.2.2017 11.00-16.00
Jyväsjärven retkiluistelurata

Lisätiedot:
Liikuntasuunnittelija Henri Nyholm p. 014 266 4308, henri.nyholm[at]jkl.fi

15.2.2017Henri Nyholm

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje