Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Company Uusi Maailman Ultra -näyttämöteos maailman kantaesityksenä Jyväskylän kaupunginteatterissa

Company Uusi Maailman Ultra -näyttämöteos maailman kantaesityksenä Jyväskylän kaupunginteatterissa

Company Uusi Maailman uutuusteos Ultra kantaesitetään Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä kahdesti; torstaina 9.3. ja perjantaina 10.3. klo 19.00. – Ultra on sanaton, yllätyksellinen ja vahvasti visuaalinen mielenmaisema, jossa tapahtuu maailmanalun ja maailmanlopun välissä muun muassa muotinäytös ja eläinnäyttely. Ultraliike on balettia, nykytanssia ja voimistelua, sekä cyr- ja lattia-akrobatiaa. Ultramusiikki on askeettista spacerockia ja garagea, sekä menevää diskoa ja ambientia. Elementit raamittaa yhteen absurdi tyyli, musta huumori ja pursuava ote. Ultra on mystinen, karu, lohdullinen ja viettelevä. Ultra ottaa kantaa henkiseen maailmanloppuun – kaveria etsitään tulevaisuuden aavikoilla, Company Uusi Maailman ohjaaja ja taiteellinen johtaja Seija Hakkarainen tiivistää. – Yhteistyö Company Uusi Maailman kanssa antaa katsojillemme mahdollisuuden tutustua sanattomaan näyttämötaiteeseen hyvin monipuolisesti, teatterinjohtaja Hilkka Hyttinen iloitsee.


Osatuottajana projektissa toimii Komin tasavallan akateeminen draamateatteri Syktyvkar Venäjällä, jossa vuoden 2015 kesällä oli Ultra-työryhmän ensimmäinen, kuukauden kestävä pääharjoitusjakso. Jyväskylän kaupunginteatterin esitysten jälkeen Ultra onkin koettavissa seuraavan kerran marraskuussa 2017 Syktyvkarissa.

Company Uusi Maailma (entinen Circus Uusi Maailma) on jyväskyläläinen vuonna 2006 perustettu viidessä maassa esiintynyt monitaiteinen nykysirkusryhmä, joka on tunnettu omintakeisesta ja rohkeasta tyylistään.

Ultra: Ohjaus ja suunnittelu Seija Hakkarainen (JKL), koreografia Seija Hakkarainen ja esiintyjät, musiikki / tilaussävellykset Kimmo Kuokkala (JKL), Jukka Kaikkonen (JKL), valosuunnittelu Antti Helminen (TKU), pukusuunnittelu Seija Hakkarainen ja Sari Nyman (JKL). Esiintyjät Saga Elgland (JKL), Heidi Suur-Hamari (HKI), Niko Miettinen (HKI), Visa Niemelä (TKU).

lisätietoja
taiteellinen johtaja, ohjaaja / Company Uusi Maailma, Seija Hakkarainen, p. 0505620476, seija@uusimaailma.org
teatterinjohtaja, Jyväskylän kaupunginteatteri, Hilkka Hyttinen, p. 050 311 8705
markkinointipäällikkö, Jyväskylän kaupunginteatteri, Jouni Huhtaniemi, p. 014 266 4183, 040 556 9810

Jyväskylän kaupunginteatteri: http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/ultra
Company Uusi Maailma: http://uusimaailma.org/ultra/
ULTRA FB: http://www.facebook.com/events/570565856469590/

Mediakuvat: http://kuvat.jyvaskyla.fi/julkinen/ultra.do


21.2.2017Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje