Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän sivistyslautakunnan päätöksiä 22.2. pidetystä kokouksesta

Jyväskylän sivistyslautakunnan päätöksiä 22.2. pidetystä kokouksesta

Lautakunta päätti 1.3. voimaan tulevat varhaiskasvatuksen palvelusetelin perusteet

Varhaiskasvatuksen uusi asiakasmaksulaki tulee voimaan 1.3.2017 alkaen. Lautakunnan hyväksymiin varhaiskasvatuksen palvelusetelin perusteisiin on päivitetty asiakasmaksulaissa säädetyt muutokset. Lisäksi perusteissa ja palvelutuottajien ehdoissa olevia käsitteitä on tarkennettu ja päivitetty.

Perusteisiin on selvennetty kokoaikaisen palvelusetelioikeuden kuvausta ja tarkennettu, että palveluntuottaja ei voi periä hoitosuhteen päättyessä irtisanomisajalta asiakasmaksun lisäksi palvelusetelin osuutta. Palveluntuottaja ei voi myöskään periä asiakasmaksua isyyskauden ajalta. Jatkossa palvelusetelit myönnetään toistaiseksi voimassa olevina, paitsi määräaikaisen työsuhteen, opiskelun tai muun harkinnanvaraisen päätöksen perusteella. Perheillä on ilmoittamisvelvollisuus, kun perheen tilanne muuttuu. Aiheettomasti maksettu palveluseteli peritään perheeltä takaisin enintään vuoden ajalta.

Palvelusetelin ja palvelurahan perusteiden päivittämisen yhteydessä on päivitetty myös hakemukset palvelusetelipalvelun tuottajaksi. Päivitetyt hakemukset palvelusetelipalvelun tuottajaksi otetaan käyttöön lautakunnan päätöksen tultua voimaan.

Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n ostopalvelusopimus uudelleen valmisteltavaksi

Lautakunta palautti Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n ostopalvelusopimuksen uudelleen valmisteltavaksi.

Oikaisuvaatimus palvelupäällikön valinnasta hylättiin

Lautakunta hylkäsi oppilas- ja opiskelijahuollon palvelupäällikön valintapäätöksestä tehdyn oikaisuvaatimuksen.

Kokouksen esityslista ja liitteet

Kokouksen esityslista ja liitteet on luettavissa tästä linkistä: http://julkinen.jkl.fi:8082/ktwebbin/dbisa.dll/ktwebscr/epj_asil_tweb.htm?+bid=4184 Materiaali on PDF-tiedostomuodossa.

Hyväksytty pöytäkirja tulee yleisesti nähtäville torstaina 2.3. Jyväskylän kaupungin kirjaamoon, Vapaudenkatu 32 ja internetiin http://julkinen.jkl.fi:8082/ktwebbin/dbisa.dll/ktwebscr/pk_tek_tweb.htm.


Lisätietoja:

Jyväskylän kaupunki,
- sivistyslautakunnan puheenjohtaja Ahti Ruoppila, p. 040 747 8231
- sivistyspalvelujen toimialajohtaja Eino Leisimo p. 014 266 4033

22.2.2017Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje