Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän vuoden 2016 Yrittäjyyden edistäjä -tunnustus myönnettiin Sarita Humpille

Jyväskylän vuoden 2016 Yrittäjyyden edistäjä -tunnustus myönnettiin Sarita Humpille

Sarita Humppi. Kuva: Helinä MäenpääErikoissuunnittelija Sarita Humppi palkittiin Jyväskylän kaupungintalolla 22.2.2017 kaupungin järjestämässä Pk-yrittäjäillassa Vuoden Yrittäjyyden Edistäjä 2016 -tunnustuksella. Humppi työskentelee Jyväskylän kaupungin kaupunkirakenteen toimialalla, yhdyskuntasuunnittelun ja paikkatieto –palvelussa.

Tunnustuksen jakoivat kolmen jyväskyläläisen paikallisyhdistyksien puheenjohtajat: Sini Huolman Jyväskylän Yrittäjistä, Susanna Lampinen Jyvässeudun Yrittäjistä sekä Perttu Hietanen Korpilahden Yrittäjistä.

- Sarita Humppi käy aktiivista vuoropuhelua Jyväskylän alueen yritysmaailman kanssa. Hän on toiminut sillanrakentajana yritysmaailman, yrittäjäyhdistysten ja Jyväskylän kaupungin välisessä vuoropuhelussa. Toiminnallaan Humppi on lisännyt avoimuutta sekä yrittäjien mahdollisuuksia ideoida ja kehittää kaupungin elinvoimaisuutta, perustelevat Jyväskylän, Jyvässeudun ja Korpilahden puheenjohtajat.

Tunnustus myönnetään vuosittain yksityishenkilölle tai yhteisölle, joka on omassa työssään tai toiminnassaan merkittävästi edistänyt myönteisen yrittäjyysilmapiirin kehittymistä tai parantanut yrittäjien menestyksen mahdollisuuksia Jyväskylässä. Tunnustusta on myönnetty vuodesta 2013 lähtien.

Lisätietoja:
Korpilahden Yrittäjien puheenjohtaja Seppo Turunen
seppo.turunen (at) pr-tek.fi
Puh. 0400 245 537
Jyvässeudun Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Lampinen
susanna.lampinen (at) tilitiikeri.fi
Puh. 040 757 8422
Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtaja Sini Huolman
sini.huolman (at) attentio.fi
Puh. 050 525 0678

23.2.2017Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje